MÁGIA

3 szerelmi varázslat, amelynek segítségével visszaszerezheted az exedet

Elhagyott téged és szeretnéd visszakapni? Úgy érzed, még nem múlt el köztetek a szerelem? A lehetőség adott, hogy visszakapd a partneredet. Ha közös a sorsotok, akkor ezeknek a 3 szerelmi mágiának a segítségével előidézheted, hogy visszataláljon hozzád és helyrehozzátok a kapcsolatotokat. Éppen ezért, nincs mit veszítened.

Ezek a mágiák fehér szerelmi mágiának minősülnek, ugyanis nem kötelezi az ex-partnert arra, hogy mindenképpen visszamenjen hozzád. Csak akkor lesztek ismét együtt, ha az van megírva. A mágia csupán eszköz, aminek révén lehetőséget kaphatsz helyrehozni a kapcsolatot.

A varázslatot pénteken, növő hold idején kell elvégezned:
 

Találj vissza hozzám varázs

Kellékek:

• 1 piros gyertya
• 1 piros alma
• 1 zöld alma
• 1 kép rólatok
• 1 kis méz
• piros fonal/szalag

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. Utána a piros almába karcold a te nevedet, a másikba az exedét. Vágd ketté őket. Utána kend meg a piros alma egyik belső oldalát mézzel, és tedd bele a fényképeteket. Helyezd rá az egyik zöld alma felét és kösd őket össze, miközben azt mondod:

„Én a piros, te a zöld, találj vissza hozzám, de rögtön. Éledjen újra a szerelem, ha van még dolgunk együtt, jöjj vissza hozzám kedvesem és teljesedjen be a szerelmünk.”

Tedd az almát egy biztos helyre és őrizd meg ez egy hétig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL