MÁGIA

3 szerelmi gyertyavarázs – Vigyázz mert, túlságosan is működnek!

Új partnerre vágysz? Netán a meglévő kapcsolatodat szeretnéd feltuningolni?! Egyik sem lehetetlen! Válaszd ki s neked legmegfelelőbb mágiát és végezd el! Jóformán csak pár darab gyertyára lesz szükséged. De jobb, ha tudod, ezek rendkívül hatásos mágiák, szóval alaposan gondold meg, hogy elvégzed-e őket!

Bár csodát egyetlen mágia sem ígér, de nem jelenti azt, hogy ne történhetne! Végezd ez a választott varázslatot pénteki napok növő hold idején:

Szenvedélyláng-fokozó varázs

Ha szeretnéd, hogy a párod jobban szeressen és kívánjon, a következőkre lesz szükséged:

  • 2 piros gyertya
  • Néhány hajszál tőled és a párodtól
  • 1 kis fahéj

A varázslat menete

Karcold bele az egyik gyertyába a te nevedet, a másikba a párodét. Helyezd a két gyertyát nem messze egymástól.

Fogd a párod hajszálait és égesd el annak a gyertyának a lángjában, amelyikbe a te neved van karcolva, méghozzá e szavakkal: „Akarlak téged testestül-lelkestül, ma és mindörökké.”
Aztán a te hajszálaidat égesd el e párod gyertya lángjánál e szavakkal: „Akarsz engem testestül-lelkestül, ma é mindörökké.”

Végül fog a fahéjrudat, és kezd el óvatosan égetni a párod gyertyájának a lángjában e szavakkal:

„Ahogy a láng nyaldossa a fahéjat, úgy kívánod meg az én testemet és lelkemet. Ahogy a tűz perzseli a fát, úgy ébred benned irántam ellenállhatatlan vágy.”

Miután egészen fekete lett, és közben láttad magad előtt, hogy egyre erősebb köztetek a kapcsolat, leteheted a fahéjat. Várd meg amíg a gyertyák leégnek tűzbiztos körülmények között és ezzel készen is vagy.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL