MÁGIA

3 szerelmi gyertyavarázs – Vigyázz mert, túlságosan is működnek!

Új partnerre vágysz? Netán a meglévő kapcsolatodat szeretnéd feltuningolni?! Egyik sem lehetetlen! Válaszd ki s neked legmegfelelőbb mágiát és végezd el! Jóformán csak pár darab gyertyára lesz szükséged. De jobb, ha tudod, ezek rendkívül hatásos mágiák, szóval alaposan gondold meg, hogy elvégzed-e őket!

Bár csodát egyetlen mágia sem ígér, de nem jelenti azt, hogy ne történhetne! Végezd ez a választott varázslatot pénteki napok növő hold idején:

Szerelmiláng ébresztő varázs

Ha szeretnél a párodban szenvedélyt, tüzet ébreszteni, a következőt kell tenned:

Szükséged lesz:

  • 2 piros gyertya
  • Méz
  • Chili
  • Rózsa füstölő

A varázslat menete:

Karcold bele az egyik gyertyába a te nevedet, a másikba a párodét. Kend be őket mézzel és szór d meg őket chilivel. Gyújtsd meg a füstölőket majd a gyertyákat, de egy kicsit távolabb őket egymástól, utána mondd: „Ó kedvesem, ébredjen benned ellenállhatatlan tűz irántam. Kívánj engem, de borzasztóan, napról-napra egyre jobban és jobban epedj el utánam.”

Ezután kicsit told közelebb egymáshoz a gyertyákat. Még hat napon át végezd el és a végén érnek össze. Mindig koncentrálj erősen a célodra és lásd magad előtt a megvalósulását.

Az utolsó napon így szóljj: „Ellenállhatatlan szerelem gyúlt benned irántam, csak én vagyok az, aki képes táplálni és viszonozni a benned élő vágyat.”

Őrizd meg a gyertyacsonkokat egy hónapig.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL