MÁGIA

3 rontás elleni varázslat – napokon belül véget érhet minden rossz az életedben

Rontás nemcsak úgy kerülhet ránk, hogy valaki rosszat kívánt nekünk, rosszat gondol rólunk vagy varázslat útján átkozott meg. Néha a saját magunkkal szembeni negativitás vagy a negatív környezet is létre hozhatja. Mindenesetre ez a 3 rontás elleni varázslat segít visszaadni a szerencsédet, a boldogságodat és akár az egészségedet is.

Akár már holnap, de néhány napon belül már érezni fogod az elvégzett rontás elleni varázslat hatását. A legjobb, ha szombaton, fogyó hold idején végzed el, de sürgős esetben bármikor elvégezhető a következő 3 mágia:

Egyszerű vudu varázslat rontás ellen

Kellékek:

• 1 fekete gyertya
• 1 kis fémdoboz
• 1 kis tükör
• Toll és papír
• 1 vudu baba (ehhez idekattintva találsz segítséget)

A varázslat menete:

Előbb készítsd el a vudu babát.

Utána a fémdoboznak a tetejébe ragaszd bele a kis tükröt, hogy mikor beleteszed a babát, tükröződjön benne.

Ha tudod, ki tette rád a rontást, bele tehetsz valami személyeset is tőle a dobozba, de minimum szükség lesz egy cetlire „a hexer” felirattal.

Tehát, rakj bele fényképet és bármit a dobozba, ami az illetőtől származik. Amennyiben nem tudod, ki tette, akkor csak a babát és a cetlit.

Zárd le a dobozd, tedd a tetejére a fekete gyertyát és így szólj:

„Nem kívánok rosszat senkinek, csak a szándékot és az energiát küldöm vissza annak, aki rontást küldött rám. Köszönöm, nem kérem a figyelmet és megelégeltem a sok kellemetlenséget, most törjön meg a pechszéria, én holnapról újra boldog és szabad leszek.”

Hagyd a gyertyát leégni a fémdoboz tetején. Ügyelj arra, hogy biztonságos körülmények között történjen!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL