Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

3 rituálé, amit ha elvégzel október 31-én, megtörheted a rajtad lévő átkot

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, átok vagy rontás ül rajtad? Természetesen ilyen jellegű problémával érdemes szakavatott személyhez fordulni, de megpróbálkozhatsz magad is a feloldással, hiszen az teljesen veszélytelen. Úgyis itt van október 31, vagyis Halloween, ősi nevén Samhain, ami az év egyik legmágikusabb napja és tökéletes a különböző varázslatok elvégzéséhez.

Végezd el a 3 varázslat egyikét és szabadulj meg Halloween napján az átoktól:

Halloweeni tűz rituálé

Ezt a varázslatot a legjobb, ha a szabadban, egy temetőben végzed. Akár egy rokonod sírjához is kimehetsz és az ő segítségét is kérheted.

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• Száraz levél egy temetőből
• Hajszálad
• Toll
• Ajándék a szellemeknek

A varázslat menete:

Menj el a temetőbe, és szedj fel egy száraz falevelet. Írd rá az átok szót és lehetőség szerint tekerd köré néhány hajszáladat.

Majd gyújtsd meg a gyertyát, vedd a kezedbe a levelet és így szólj: „Szellemek! (Vagy nevezd meg rokonod szellemét) Jóságos szellemek, legyetek segítségemre! Vegyétek le kérlek itt és most rólam az átkot. Hadd hagyjam itt a terhet, a rontást, ami megmérgez és hátráltat. Oldozzatok fel és fogadjátok ajándékomat szeretettel!”

Égesd el a levelet és a hamvaira szórj egy kis temetőföldet. Utána hagyd itt az ajándékodat a szellemeknek, illetve a rokonodnak.

 

varázslat mágia rituálé halloween samhain
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL