MÁGIA

3 pénzmágia, aminek köszönhetően váratlan pénzre tehetsz szert

Jól jönne egy kis plusz pénz? Akkor próbáld ki ezt a 3 egyszerű pénzmágiát, amelynek segítségével váratlan helyről kaphatsz pénzt rövid időn belül. Akár szerencsejáték révén, véletlenül az utcán sétálva vagy kitudja! Nem is az a fontos, hanem, hogy a mágia révén rád találhat a pénz.

Természetesen nincs rá garancia, de semmit sem veszítesz azzal, hogy kipróbálod ettől ezt a 3 pénzmágiát! Sőt, akár épp így tehetsz szert plusz pénzre:
 

Pénzes tál varázs

Szükséged lesz:

• Egy tálra (előnyös zöld, arany, réz színű)
• Néhány érmére
• Pénzt hozó kristályokra: pirit, citrin, malachit, stb. (tetszőleges mennyiség)
• Gyógynövények, amelyek vonzzák a pénz: fahéj, kamilla, babérlevél, menta, csillagánizs, gyömbér stb. (tetszőleges mennyiség)
• 1 zöld vagy arany gyertya.

A varázslat menete:

Tedd a tálba az érméket, a gyógynövényeket és a kristályokat. Azután helyezd bele a gyertyát is, akár egy kisebb tartóban, hogy ne csepegjen a viasz a kellékekre.

Azután tedd bele a gyertyát, majd gyújtsd meg e szavakkal: „Pénz, pénz, pénz, halld hangomat, jöjj felém, bárhonnan is érkezz, szívesen fogadlak, jó helyed lesz nálam.”

Gyújtsd meg mindennap egy rövid időre, közben meditálhatsz, koncentrálhatsz arra, hogy elképzeled, ahogy megjelenik a pénz az életedben. Amíg nem ég le a gyertya, mindennap tégy újabb érméket a tálba.

Amint leégett a gyertya, minden kelléket újra használatba vehetsz.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL