MÁGIA

3 őszi-depresszió elleni varázs – Így úszhatod meg a három hónapig tartó rossz hangulatot!

Az ősz sokakat megvisel. Csökken a nappali órák száma, egyre bágyadtabban süt a nap és fokozatosan lehűl a levegő. Az esőtől pedig jó páran egyenesen ki tudnának szaladni a világból. Ilyenkor rengetegen lesznek depressziósak egyik napról a másikra és akár hetekig maguk alatt lehetnek. Ha tudod magadról, hogy te is ilyen vagy, akkor próbáld ki a három varázslat egyikét!

Csodát nem ígérnek, de nincs semmi veszteni valód azzal, ha kipróbálod a három varázslat mindegyikét vagy akár csak az egyiket! Úszd meg a depressziót egy kis varázslat segítségével:

Égesd el a depressziót varázs

Fogj egy fekete gyertyát, amire belekarcolod a nevedet. Tekerd köré pár hajszáladat is. Állítsd bele egy kis edénybe, aminek víz van az alján. Mielőtt meggyújtod, fókuszálj a kívánságodra, és utána mondd el az igét: "Ahogy meggyújtom ezt a gyertyát és égni kezd, úgy távozik a depressziós is belőlem. Kiégetem testemből a negatív energiákat, kiűzöm fejemből a sötét gondolatokat, kikergetem lelkemből a rossz érzéseket. S mikor a víz kioltja a lángot, többé nem törhet rám egyik sem, mert az ősz az én barátom és nem elviszi, hanem hozza az energiát.”

Ajánlatos közben zsályával füstölni majd az igézet elmondása után meditálni a gyertya mellett.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL