MÁGIA

3 olyan jövőbelátó varázslat, ami Halloween éjszakáján működik a legjobban

Halloween, vagyis Samhain az egyik év egyik legmágikusabb napja. Ilyenkor könnyedén lehet varázsolni, ugyanakkor jósolni is. Nemcsak az e világot és a túlvilágot elválasztó fátyol vékonyodik el, hanem az idősíkokat elválasztó is, így október 31-én könnyedén beletekinthetsz a jövőbe. Ha kíváncsi vagy mi vár rád a szerelem, a pénzügyek vagy éppen a karrier terén, válasz egy varázslatot!

Ez a 3 jövőbe tekintő varázslat Halloween éjszakáján működik a legjobban:

Samhain-i Tarot jövőbe tekintő varázslat

Fogj egy opált és tedd ki kicsit a holdfényre. Azután helyezd az oltárodra három fehér gyertya mellé, közben füstölj tömjénnel. Ezután keverd meg a Tarot kártyádat. Ha készen állsz, hagyd abba a keverést. Tedd rá az opált, azután helyezd fölé a kezeidet és mondd: „Megnyílik előttem az idő kapuja, feltárul a sorsok könyve és én könnyedén kiolvasom a jövőmet. Tarot Szelleme, felelj ma őszintén minden kérdésemre, mutasd meg nekem, amit látnom kell!”

Ezután tedd fel a kérdésedet és húzz hat lapot. Miután végeztél, fogd az opált és a főpapnő lapját és tedd a párnád alá éjszakára. Így legalább duplán biztosítod annak a lehetőségét, hogy megtudd mi vár rád.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL