Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

2 varázslat, amivel elérheted, hogy igazságot szolgáltassanak neked

Szerző:
Szabó Anna
Hivatalos vagy magánjellegű ügyben lenne szükséged arra, hogy a te pártodat fogják és neked kedvezzenek? Mindkét esetben a segítségedre lehet ez a 2 varázslat, ami révén igazságot szolgáltathatnak neked.

Nem biztos, hogy már holnap igazságot szolgáltatnak neked, sőt, az is lehet, hogy a varázslat nem sikerül. Mindennek oka van. Ám ettől még nem jelenti azt, hogy nem érdemes megpróbálkoznod vele! Ha az igazság a te oldaladon áll, akkor sikerülni fog a varázslat, amit növő hold idején, szerdai napon érdemes elvégezned vagy sürgős esetben akár azonnal.
 

Édes győzelem varázs

Kellékek:

• 1 kék gyertya
• 1 zárható befőttes üveg
• Másolat az ítéletről, jogiratról, vagy ha nincs, írd fel egy cetlire a problémás ügyet
• Méz
• Mustármag
• Cayenne-i bors

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát és tégy minden összetevőt az üvegbe. Mielőtt lezárod, mondd el a 35. zsoltárt:

„Szállj perbe, Uram, azokkal, kik velem vitáznak, győzd le azokat, kik ellenem harcolnak! 2Ragadj fegyvert és pajzsot, kelj föl védelmemre, 3vess lándzsát és dárdát üldözőim ellen! Mondd lelkemnek: „Én vagyok üdvösséged!” 4Vesszenek dicstelenül, akik életemre törnek, hátráljanak meg szégyenletesen, akik gonoszat forralnak ellenem! 5Legyenek olyanok, mint pelyva a szélben, az Isten angyala szórja őket szét! 6Útjuk legyen síkos és sötét, üldözze őket az Isten angyala! 6Ébredj fel, kelj védelmemre, Istenem és Uram, intézd te az ügyem!

Zárd le az üveget és tedd egy biztos helyre a ítélet napjáig!
 

mágia varázslat rituálé
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL