Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

2 varázslat, amivel elérheted, hogy igazságot szolgáltassanak neked

Szerző:
Szabó Anna
Hivatalos vagy magánjellegű ügyben lenne szükséged arra, hogy a te pártodat fogják és neked kedvezzenek? Mindkét esetben a segítségedre lehet ez a 2 varázslat, ami révén igazságot szolgáltathatnak neked.

Nem biztos, hogy már holnap igazságot szolgáltatnak neked, sőt, az is lehet, hogy a varázslat nem sikerül. Mindennek oka van. Ám ettől még nem jelenti azt, hogy nem érdemes megpróbálkoznod vele! Ha az igazság a te oldaladon áll, akkor sikerülni fog a varázslat, amit növő hold idején, szerdai napon érdemes elvégezned vagy sürgős esetben akár azonnal.
 

Az Igazságosság lapja varázs

Kellékek:

• 1 kék gyertya
• 13 fehér gyertya
• Papír és toll
• Fémtál
• A Tarot kártyából az Igazságosság lapja

A varázslat menete:

Vedd ki az Igazságosság lapját egy Tarot pakliból. Gyújts meg egy kék gyertyát, és helyezd az Igazságosság kártyát a jobb oldalra. Írd fel a nevedet és címedet egy fehér vagy zöld papírra, és helyezd a gyertya bal oldalára.

Gyújts meg tizenhárom fehér gyertyát és helyezd a kék gyertya köré.

Írd le a jogi üggyel kapcsolatos kívánságodat egy papírra, majd így szólj: „Szívem tiszta, lelkem tiszta, szándékom tiszta, engem illet az igazság, döntsenek a bírák az én javamra.”

Ha csak egy emberről van szó, akkor E/1-ben is elmondhatod az igét.

Miután megtetted, égesd el a papírt, és hagyd a gyertyákat leégni. Másnap elteheted a neveddel ellátott papírt meg a Tarot lapot.
 

mágia varázslat rituálé
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL