Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

10 varázslatos hindu mantra, ami megváltoztathatja az életedet! - Mondd el őket mindennap!

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi mantrák lényege, hogy mágikus erővel bírnak, amelyek képesek energiával, életerővel feltölteni az elmét és a lelket. Meditáció közben mondva vagy énekelve erősítik a tudatodat, kikapcsolnak, ellazítanak és onnantól kezdve bármire képes lehetsz! Elérheted vágyaidat, céljaidat, vagy pusztán a béke, a türelem és a szeretet állapotát.
A rituálé menete

Legyen a mindennapi szertartásod!

Gyújts gyertyákat és illatos, keleties füstölőt. Add meg a módját, ahogy csak tudod, diszítsd oltáradat hindu elemekkel.

Mikor kéészen állsz, kezdj el meditálni. Lélegezz mélyeket és hangolódj rá a műveletre. Ismételgesd a választott mantrát, annyiszor, ahányszor csak jól esik, igen különleges, fantasztikus és hatásos bármelyik 10 ősi mantrát és engedd, hogy elöntsön a nyugalom, a szeretet, az együttérzés, hogy tested és lelked megpihenjen. Utána bármit kívánhatsz, bármire koncentrálsz mert a tudatod olyan tiszta lesz, ami által könnyedén képes leszel teremteni!

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu mantra

A mantra jelentése: „Az összes élőlény a földön boldog és szabad akar lenni, ezért a gondolataimmal, szavaimmal és tetteimmel azt kell cselekednem, hogy minden és mindenki boldog és szabad lehessen.”

Ez a mantra arra emlékeztet, hogy a kapcsolatnak köztünk, és a többi élőlény között , gyümölcsözőnek és előnyösnek kell lennie mindenki számára, mert e nélkül nem tapasztalhatjuk meg az igazi boldogságot. Mikor imádkozunk, ne csak saját magunkra gondoljunk, hanem az egész mindenségre, az állatokra, növényekre is.

varázslat mágia mantra
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL