Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Üzeneted érkezett a belső gyermekedtől! - 3 fontos dolog, amit elfelejtettél!

Szerző:
Szabó Anna
Lehetsz 20, 40, 60, teljesen mindegy. Attól még, hogy felnőttél, a belső gyermek nem tűnt el. Csak a háttérbe vonult, hogy átadja magát olyan szerepeknek, mint az ifjú leány, a feleség, az anya, a karrierista, és így tovább. De sokan örökre elfelejtjük a belső gyermeket és emiatt zord, unalmas, szürke, életunt emberek leszünk. Van itt számodra 3 fontos dolog, amire most emlékeztetni kíván a belső gyermeked!

 

Hál’ Istennek elég sokoldalúak vagyunk, így életünk során több szerepet, archetípust is megélhetünk, ami nem csak a személyiségünket teszi gazdagabbá, de segít a sorsunk beteljesítésében. Hiszen ezek a szerepek, olyan tapasztalatokat rejtenek magukban, amikből később bölcsességek lesznek.

De térjünk is vissza az elfeledett személyiségjegyedhez, a gyermekhez. Ugyanis félő, hogy Te is száműzted a gyermeket – elnézést, ha te pont a kivételeket erősíted – és elfelejtetted.

{KEPGALERIA}

1. Elfelejtetted az álmaidat

Itt nem csak a gyermekkorod álmairól és vágyairól van szó, hogy azokat sikerült-e beteljesítened, és tűzoltó, manöken, feleség, hercegnő, állatorvos, világutazó lett-e belőled. De valóban, nem kevéssé érdekes ez a kérdés sem. Vajon azzá lettél, aki mindig is lenni szerettél volna? És ha nem, miért nem? Csak egy motiváló idea volt, vagy nem tettél meg mindent az álmodért? Nem lehet, hogy most kellene lépéseket tenned érte?
Amire gyerekként vágysz, az nem véletlen. A gyermek a maga tiszta, érintetlen tudatával nagyon is látja, érzi a jövőjét, sorsát.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL