LELKIPATIKA

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

A pénz maga szimbolikus jelentéssel bír

Nem csupán a nyomtatott pénz, hanem az érmék is. A legenda úgy tartja, hogy mindenki átad magából és az energiáiból valamit, aki a pénzt korábban birtokolta. Az érmék, különösen, ha régebbiek, egész múlttal rendelkeznek, ami túlmutat a pénzbeli értéken. Az érmék emellett a hatalom szimbóluma is. Minél több pénze van valakinek, annál befolyásosabb. A kínai kultúrában a pénznek nem csupán monetáris jelentősége van, hanem minden más értelemben véve is fontos szimbólum. Ha tehát pénzt találsz, akkor egészen biztosan szerencse vár rád.

Spirituális értelemben

Spirituális értelemben a pénz találása azt jelenti, hogy az Univerzum értékel, és egy másabb, magasabb dimenzió birodalmának láthatatlan lakói kifejezik feléd a tiszteletüket. Lehet, hogy szellemi lények vagy éppen angyalok segítenek rajtad, de az is lehet, hogy az elhunyt családtagjaid és szeretteid üzennek ilyen formában. Azt próbálják sugallni számodra, hogy nagyon fontos vagy számukra és értékes embernek tartanak. Ez az oka annak, hogy sokszor papírpénz helyett a szellemvilág segítségével inkább érmékbe botlasz, hiszen azok időtállóak.

Minél régebbi egy érme, annál inkább felruház egyfajta isteni és szellemi tudatossággal, hiszen az egységet is jelképezi. Visszavezet a kezdetekhez, így jó lehetőséged lesz arra, hogy mindent tiszta lappal kezdve megvalósítsd a benned rejlő ötleteket és véghezvidd a terveid.

A különböző érmék, amelyek számozottak, tagadhatatlan jelei annak, hogy a szellemvilág veled van és támogat abban, hogy elérd az álmaidat. Mindig melletted állnak mindenben, neked csupán cselekedned kell.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL