LELKIPATIKA

Sok pénzre vágysz, ugye? - Valóban bármit be tudsz vonzani az életedbe, amit akarsz?

Bármit be tudsz vonzani, amit akarsz? Valóban van teremtőereje a gondolatoknak és a képzeletnek? Valóban működik a Vonzás Törvénye? Ezek a kérdések gyakran foglalkoztatnak, ugye? Most megválaszoljuk őket.

Ha követted a könyvekben vagy a cikkekben található utasításokat a Vonzás Törvényéről, akkor valószínűleg néha értél el sikereket, néha nem. Az is előfordulhat, hogy néhány embernek egyáltalán nem sikerül semmit bevonzani, ezért csalódottan hagyják abba a próbálkozást. Vajon miért sikerül egyeseknek, és másoknak miért nem? Ha a Vonzás Törvénye a természet törvénye, miért működik időnként, és néha miért nem? Tényleg be tudjuk vonzani azt életünkbe azt, amit akarunk?

A válasz egyszerű

• Nem minden cikk vagy könyv tartalmazza a Vonzás Törvényének helyes használatához szükséges utasításokat.

• Az emberek hajlamosak kihagyni bizonyos utasításokat.

• Nem elég csupán azt látni, amit akarsz. Erős vágy mellett nyitott elmédnek is lennie kell. Ez ahhoz szükséges, hogy felismerd a lehetőségeket, és bátorsággal, hajlandósággal fordulj a lehetőségek felé.

• Hányszor gondoltál egy olyan tárgyra vagy helyzetre, amelyet szerettél volna, de nem akartad igazán? A Vonzás Törvényének egyik alapja a kreatív megjelenítés, mely munkát és cselekedetet igényel. Nem elég, ha néhány percig gondolkozol a célodon, majd csak várod, hogy a csodák megtörténjenek.

Van egy másik szempont, amin érdemes elgondolkodni. Annak ellenére, hogy a legtöbb ember gazdag akar lenni, vajon hány ember tudna hatalmas vagyonnal élni? Hányan tudnák elfogadni az összes ezzel járó felelősséget és tevékenységet? Tudat alatt igazából inkább tartanak attól, hogy gazdagok legyenek, ez pedig a negatív berögződések miatt van. 

Tehát tényleg milliárdokat szeretnél? Tudnál ilyen hatalmas összeget kezelni?

Tegyük félre a lottó nyereményt - honnan származhat az a pénz? Ha egy csomó pénzt képzelsz el, és tényleg elhiszed, hogy meg van, akkor hogyan érkezik? Talán úgy juthatsz hozzá, hogy követed a céljaidat és az álmaidat. Lehet, hogy felajánlanak egy új állást, vagy felbukkanhat egy lehetőség. Mindig készen kell állnod a cselekvésre.
Nagyon sok pénzt keresnek azok, akik belefognak valamiféle bizniszbe, mégis kevesen rendelkezned vállalkozószellemmel. Hogyan lehetne úgy nagy vagyonod, ha nem cselekszel, csak elképzeled? Ne feledd, minden megvalósított cél és álom felelősséget hordoz magában, megváltoztatja az életmódodat, és bizonyos tevékenységeket, bizonyos feladatokat és bizonyos készségeket igényel.

Először gondolkoznod és döntened kell arról, hogy hajlandó- és képes vagy-e vállalni ezeket a felelősségeket, és rendelkezel-e a szükséges képességekkel. Természetesen, ha nincs meg egy fontos készség, de erős vágy társul hozzá, akkor még mindig megszerezheted a szükséges tudást.

A Vonzás Törvénye és a kreatív megjelenítés működik, de ezek használatakor a józanésznek is jelen kell lennie. A Vonzás Törvénye az alábbiak figyelembevételével működik:

• Biztosnak kell lenned abban, hogy valóban azt akarod, amit elképzelsz.

• Erősen vágyat kell érezned

• Érzelmeket kell hozzáadnod a vizualizációhoz.

• Naponta többször kell elképzelned a célt.

• Komolyan kell kezelned ezt a témát, és hajlandónak kell lenned a szükséges időt és energiát ráfordítani.

• Nem minden könyv ugyanolyan, és nem mindegyik adja meg az összes szükséges lépést. A téma megértéséhez több könyvet el kell olvasnod.

• Az elején válassz kicsi, egyszerű, mindennapi célokat, és csak akkor, ha tapasztalatot és hitet kaptál, próbálj nagyobb dolgokat csinálni.

• Érdemes elképzelni magad abban a helyzetben, amelyet szeretnél létrehozni, mielőtt elkezdenél dolgozni rajta. Kérdezd meg magadtól, hogy valóban szeretnéd-e, és vajon jól érznéd-e magad az adott helyzetben.

Ha szükséges, lépj. Ne csak képzeld el a célt, hiszen tenned is kell érte. A kreatív megjelenítés és a Vonzás Törvénye néha csodaként is működhet, de minden esetben cselekedni kell. Ha túlságosan lusta vagy, vagy csodákra számítasz, és semmi erőfeszítésre nem vagy hajlandó, akkor bizony csalódás fog érni. Nézd meg a világ sikeres embereit: csak álmodoznak, vagy cselekszenek azért, hogy álmaik valóra váljanak?

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL