Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Senkivel sem találkozol véletlenül - A kozmikus kapcsolatok titka

Szerző:
Szabó Anna
Hiszel a véletlenekben? Mindig mindennek megvan a célja, és minden okkal történik. Mindenki, akivel találkozol, bárhová is mész, minden tárgy, ami körülvesz, minden azért történik, mert van egy eleve elrendelés, és ok-okozat.

 

Abszolút semmi sem történik véletlenül!

Nem véletlenül találkozol az életben azokkal, akikkel, időnként vannak emberek, akik csupán megtanítanak neked egy leckét, vagy segítenek abban, hogy a helyes útra lépj. A lényeg az, hogy te felismerd és elfogadd ezeket a leckéket. Legyen a szíved és az elméd éber és legyél nyitott olykor a fájdalomra és a szenvedésre is.

Bízz az Univerzumban, és ne félj attól, hogy sodródsz az árral. Nem vagy sem jó, sem rossz. Nincsen rossz vagy jó út, mindent meg kell tapasztalni, ami végül elvezet oda, ahol tartanod kell az életben. Ez egy mágikus rejtély, és soha nem fogod tudni megérteni teljes mértékben. A világegyetem olyan embereket sodor feléd, akikkel kapcsolatod és dolgod kell, hogy legyen.


 

 

 

3. Emberek, akiket azért sodor eléd a sors, hogy fejlődhess ezáltal

Amikor belépnek az életedbe, akkor nem is számítasz rájuk, de a céljuk egyértelmű és előre meghatározott. Tulajdonképpen olyan, mintha egy tanító érkezne az életedbe, aki megtanít téged a legfontosabb életfeladatokra.

lelkipatika univerzum szerelem párkapcsolat barátság
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL