Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Ne mindig ugyanazokat a gombokat nyomogasd!

Szerző:
Szabó Anna
Ne akarj annyi pénzt keresni, vagy magadhoz vonzani, amennyi szerinted reális. Döntsd el, mennyi pénzre van szükséged, majd módszeresen kezdj el úgy gondolkodni, hogy be tudd vonzani életedbe mindazt, amire vágysz.

 

Vannak olyan gazdagok, akik egy sor rossz döntésnek köszönhetően az utolsó fityingjüket is elvesztik. Ettől azonban még nem lesznek szegények. Rövid idő alatt visszaszerzik a pénzüket, mert jólét-tudatosak. Tudják, melyik gombot kell megnyomniuk. Nézzük csak meg a szegénysorból származó lottónyertesekről készült statisztikákat. Rövid idő alatt az összes pénzüket elherdálják. A szegénységtudattal élők kezéből sajnos kifolyik a pénz. De ugyanennek az ellenkezője is igaz. A jólét-tudatosak szinte vonzzák a pénzt. És a tehetős emberek igenis jólét-tudatosak.


Létezik egy kimeríthetetlen forrás


A jólét-tudatos emberek tisztában vannak azzal, hogy ha a termés nem megfelelő, ha a termés kevesebb annál vagy éppen csak annyi, amennyire szükségük van, a probléma belőlük ered. Talán nem jól készítették elő a talajt, nem a megfelelő magokat vetették el, és nem eleget. Gyűlölik a hiányérzetet és a korlátokat. Bőségre és jó életre vágynak, mert úgy gondolják, ez alanyi jogon jár nekik.


Amikor pedig kevesebb jut, teljes és korlátlan felelősséget vállalnak a helyzetükért. Nem szokásuk másokat hibáztatni. Nem beszélnek arról, ami hiányzik, mert a jólét-tudatosságuk ezt nem engedi. Tudják, hogy annak a szintnek a gombját kell megnyomniuk, ahova el szeretnének jutni. Tudják, ha arról beszélnek, hogy mi mindenük nincs, csak a szegénység magját ültetik el. Neked is erre kell buzdítanod saját magad!


A pénz jutalom, amit az általad nyújtott szolgáltatásért kapsz cserébe


Ha megérted ezt az alapvető törvényszerűséget, rá fogsz jönni, hogy csak akkor kell a pénzzel foglalkoznod, amikor eldöntöd, mennyit szeretnél belőle. Innentől kezdve intellektuálisan, érzelmileg és fizikálisan is a szolgálatnak kell szentelned magad. Te és én azért születtünk erre a világra, hogy egymást szolgáljuk. Ha sikerül rájönnünk, mivel lehetünk egymás szolgálatára, intellektuálisan és spirituálisan is fejlődésnek indulunk.


A pénz a legfőbb szolga


A pénz segítségével egy időben több ezer helyen lehetsz mások szolgálatára. Minél több pénzt keresel, annál nagyobb hasznára lehetsz embertársaidnak. És minél nagyobb hasznára vagy az embertársadnak, annál több pénzt keresel… ez a jólét körforgása. Nagyon fontos tehát, hogy a helyén kezeld a pénzt. A pénz nem jobb emberré tesz, hanem hatékonyabbá. A pénz nem boldogít, bár kényelmesebbé teszi az életet. És ne feledd: a pénztől nem leszel okosabb.


Bob Proctor és Michelle Blood
Válj pénzmágnessé
(Édesvíz Kiadó)


Mindenki azt kívánja, bárcsak ismerné azt a Mindenható Erőt, amellyel elég kapcsolatot teremtenie, és az élete nemcsak gazdagabbá, hanem egyenesen lélegzetelállítóvá válik… Most itt a lehetőség, hogy mindez valóra váljon!

Ez a könyv azoknak szól, akik nemcsak sikert és tisztes megélhetést remélnek a spirituális alapelvektől, hanem szeretnék alaposabban megismerni lelkük valódi természetét és célját. A szerzők rendkívül érzékletesen, mindenki számára érthetően mutatják be a sikerrel és a tudatossággal kapcsolatos örök spirituális igazságokat, s így minden olvasó számára megnyílik a fejlődés lehetősége. Szándékuk szerint a könyv elolvasásával mindenki fel tudja majd mérni saját tudatossági szintjét, és meg fogja érteni, milyen távlatok vannak még előtte, milyen hosszú utat tud megtenni fejlődése során. A lehetőségek valóban határtalanok.

Ez a varázslatos könyv jóval túlmutat A Titok tanításain, és csodalámpásként vezet el ahhoz, amit keresel! Olvasd el, és tudd meg, hogyan válhatsz Pénzmágnessé, és növeld tudatod spirituális erejét a korlátlan tudatosság tengerében lubickolva.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL