Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Már ma is van! Ki ne hagyd! - Tízmilliószoros teremtő napok 2017-ben

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben azt se tudjuk mi ez a nap, nem is „lényeg”, csak az, hogy ma aztán nagyon megéri kívánni, erősen koncentrálni, szenvedélyesen imádkozni, mert szinte tutira teljesülni fog a kérésünk, hiszen a szavad a teremtésed tízmilliószoros erővel hat! Már a mai napon meg is teheted, és eláruljuk mely napokat kell még felírnod a naptáradba, amikor különösen megéri majd lelkesen mormolni a kívánságaidat!

Azért csak nézzük már meg, mégis miről szól ez a nap!

A tibeti kultúra, a „nagy” Buddha  (Dharmacsakra) napokat hívja így, amiből mindig 4 van egy évben.

Ezeken a napokon a teremtő gondolataid, szavaid tízmilliószoros erővel bírnak, ezért kell arra koncentrálni mire vágysz, mit szeretnél, nem pedig a negatív gondolatokat erősíteni. De ha mégis becsúsznának, csak gondolj arra, hogy „elengedlek”. Vagyis abban még segíthet, hogy felold a terheidet, vétkeidet, félelmeidet.

Úgyhogy ügyelj a gondolataidra csak a jót kívánd magadnak és persze másoknak!

{KEPGALERIA}

A harmadik tízmilliószoros nap: Chokör Düchen – Az imakerék ünnepe (július 27. csütörtök)

Az imakerék ünnepe a hatodik holdhónap 4. napjára esik. Ekkor a tibetiek Buddha első beszédére, a Négy Nemes Igazság tanítására emlékeznek és ekkor forgatta meg először Buddha a Dharma (igazság, törvény) kerekét. Buddha hét héttel a megvilágosodása után kezdett tanítani, méghozzá a legenda szerint az indiai istenek kérésére.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL