LELKIPATIKA

Lelki magány - Mit tegyél, ha senki sem ért meg igazán?

Azok számára, akik lelki beállítottságúak, nem ritka, hogy egy kicsit elzárkóznak más emberek társaságától. A magány velejárója azonban szükségszerűen a megvilágosodás. Íme, néhány módszer arra, hogy megbirkózz a lelki magánnyal:

 

Noha hallgatsz a belső hangokra, de mégis, a modern civilizáció kissé kilendít mindebből, ahol a materializmus, a fogyasztói szemlélet és a folytonos aggódás van jelen.  Ha keresztülmentél vagy épp most léptél a megvilágosodás útjára, akkor biztosan ismered azt az érzést, amikor elutasítod a tömeg akaratát. Nos, vajon hogyan is lehetsz egységben mindenkivel, miközben a saját egyéni érzelmi világodat elválasztod a külvilágtól?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1.   Maga a valóság csupán egy játék, a tudat kivetülése. Ez az egész egy álom

Most éppen álmodsz. Nem úgy, mint amikor a tested pihen és alszol, hanem úgy, hogy miután meghalsz, a lelked egy másik dimenzióba kerül majd. Rájössz majd, hogy az élet nem más, mint egy játék és egyben egy utazás, ha pedig ráébredsz minderre, lelkileg is fejlődsz. Ez a ráeszmélés hasznos, mert így könnyebb szembenézned a magánnyal - ne feledd, az élet a tudat megnyilvánulása és a kreativitás kivetülése.

Ne vedd a dolgokat túl komolyan! Tanulj az álmaidból, hallgass az álmaidra, és egyáltalán, fedezd fel az álmaidat. Ám ne hagyd, hogy mindent jelnek tekints, amit éppen álmodsz.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL