LELKIPATIKA

Kommunikálj a lelkeddel! - 7 módszer, mely végigvezet az önismeret igaz útján

Szerző:
Szabó Anna
Mind a sámánok, mind az orvosok, és a régi korok bölcsei is azt vallották, hogy a lélek nem ugyanaz, mint a beszélt nyelv, hanem valami több. A lélek inkább szimbólumokban, metaforákban és egyes archetípusokban jelenik meg, a költészet pedig az érzések kifejezésének mágiája. Az emberi nyelv ugyanis kevés ahhoz, hogy kifejezzük lelked minden rezdülését.

Sajnos a mai világban hajlamos lehetsz erről megfeledkezni, mivel a társadalmi szabályok ezt kondicionálták beléd. Azonban a folytonos logikára való hagyatkozás miatt csupán adatokban és tényekben gondolkodsz, emiatt a lelkedben űr tátong. Ezt az űrt próbálják sokan mértéktelen vásárlással betölteni, vagy éppen szenvedélybeteggé és erőszakossá válnak.

Olykor ugyan hallgatunk a lelkünkre, de legtöbbször hajlamosak vagyunk arra, hogy figyelmen kívül hagyjuk lelkünk rezdüléseit.  Hogyan halld meg újra, mit üzen a lelked?

Íme, 7 kiváló módszer, hogyan fordulj belső önmagadhoz

A lélek megismerése nem csupán a felvilágosult embernek jár, mindenkinek alapvető joga van ahhoz, hogy megismerje saját lelkét, ez egyfajta lelki folyamat. Aki ugyanis megismeri saját belső énjét, az megéli a teljességet és egyensúlyba kerül. Mert ha harmóniában vagy a lelkeddel, az látszik külsőleg is, csillog a szemed, ragyog a bőröd és pozitív energiát sugárzol. Amint megtalálod a belső békét, egyfajta melegség önt el. Ehhez azonban elsősorban figyelned kell azokra a finom jelzésekre, ami arra utal, hogy a lelked megértés után vágyakozik:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

lelkipatika önismeret
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL