LELKIPATIKA

Kommunikálj a lelkeddel! - 7 módszer, mely végigvezet az önismeret igaz útján

Mind a sámánok, mind az orvosok, és a régi korok bölcsei is azt vallották, hogy a lélek nem ugyanaz, mint a beszélt nyelv, hanem valami több. A lélek inkább szimbólumokban, metaforákban és egyes archetípusokban jelenik meg, a költészet pedig az érzések kifejezésének mágiája. Az emberi nyelv ugyanis kevés ahhoz, hogy kifejezzük lelked minden rezdülését.

Sajnos a mai világban hajlamos lehetsz erről megfeledkezni, mivel a társadalmi szabályok ezt kondicionálták beléd. Azonban a folytonos logikára való hagyatkozás miatt csupán adatokban és tényekben gondolkodsz, emiatt a lelkedben űr tátong. Ezt az űrt próbálják sokan mértéktelen vásárlással betölteni, vagy éppen szenvedélybeteggé és erőszakossá válnak.

Olykor ugyan hallgatunk a lelkünkre, de legtöbbször hajlamosak vagyunk arra, hogy figyelmen kívül hagyjuk lelkünk rezdüléseit.  Hogyan halld meg újra, mit üzen a lelked?

Íme, 7 kiváló módszer, hogyan fordulj belső önmagadhoz

A lélek megismerése nem csupán a felvilágosult embernek jár, mindenkinek alapvető joga van ahhoz, hogy megismerje saját lelkét, ez egyfajta lelki folyamat. Aki ugyanis megismeri saját belső énjét, az megéli a teljességet és egyensúlyba kerül. Mert ha harmóniában vagy a lelkeddel, az látszik külsőleg is, csillog a szemed, ragyog a bőröd és pozitív energiát sugárzol. Amint megtalálod a belső békét, egyfajta melegség önt el. Ehhez azonban elsősorban figyelned kell azokra a finom jelzésekre, ami arra utal, hogy a lelked megértés után vágyakozik:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Szinkronicitás vagy végzetszerűség

Tapasztaltál már olyat, hogy egy sor esemény látszólag véletlen egymásutánban következett be? Ha ezeket valamiféle végzetszerűségnek tekinted, akkor ezt úgy hívják, szinkronicitás.
Mi is a szinkronicitás? Amikor a véletlenek különös összjátéka egyfajta értelmet nyer. Gyakran jó eszköz arra, hogy a lélek üzenetét továbbítsa feléd, hiszen úgy érzed, hogy a történések sorozata nem tudatos, hanem egyfajta isteni együttműködés. Nagy valószínűséggel semmi sem történik véletlenül, a lélek és a szellem szintjén minden egy dologból fakad, és minden mindennel összefügg. Mi is tehát a szinkronicitás? Tulajdonképpen olyasmi, amikor a gondolataid meghatározzák a sorsodat észrevétlenül. Olyasvalami ez, mint a tölcséren átfolyó víz – mely könnyedén halad, anélkül, hogy erőfeszítést igényelne a folyamat. Egyszerűen érzed, mikor vagy a helyes úton.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL