LELKIPATIKA

Ki voltál az előző életedben, és hogyan szabadulhatsz meg a hozott sérülésektől?

Szerző:
Szabó Anna
„Ki voltam előző életemben?” Sokan teszik fel ezt a kérdést, és az internet gyors válaszokkal is szolgál. Egy halom szórakoztató játékprogram van arra, hogy megtudd, milyen nemű voltál, melyik országban éltél, honnan jöttél, mit csináltál vagy hogyan haltál meg. Ám ez felszínes, és nem segít abban, hogy valóban megértsd, ki voltál, és hogyan használd fel az előző életedből hozott tudást.

A reinkarnáció nem az, amit eddig hittél…

Biztosan te is tudod, hogy mindenki Isten része, Tao, Tudat, nevezzük bárminek. Ez az, amit Krisztus, Buddha, Eckhart Tolle, Mooji, Adyashanti, Gangaji, Ramana Maharshi tanít, és rajtuk kívül minden bölcs, felvilágosult ember. Az elme korlátolt, az ego illúzió. Minden ember egy és ugyanazon lélekből fakad. Na de ha az identitás maga illúzió, akkor hogyan létezhet reinkarnáció?

Ha úgy véled, hogy te egy teljesen különálló személyiség vagy, akkor úgy vélekedsz, mint sokan mások általában a reinkarnációról, azaz, hogy a személyed egy új testben, új körülmények között születik újjá. Ám ez valójában valami egészen más. Csupán újrahasznosított energia. A buddhizmus ezt az élet kerekének nevezi, minden újra és újra ismétlődik, és egy közös tudatból táplálkozik, amit Carl Jung „kollektív tudattalannak” nevez. Minden sebet és tapasztalatot megjegyzel, és egy új testben születsz újjá. Bár ez az új test „tiszta lappal” indul, mégis, van lehetősége fejlődni, begyógyítani a korábbi sebeket, és változtatni a cselekedetein.

Ki voltál az előző életedben?

Biztosan sokszor kerested már erre a választ, de talán ösztönösen érezted, hogy még mindig nem a helyes választ kaptad meg. Bár nem úgy tűnik, hogy az adott identitás reinkarnálódik, mégis, fel tudod fedezni, ki voltál az előző életedben, mivel van egy közös tudat. Minden ember hordoz egyfajta lenyomatot erősségeiről és gyengeségeiről. Hasonló ez bizonyos bonyolult biológiai folyamatokhoz, amiket nem lehet megmagyarázni, de mégis örökölsz jó néhány lelki betegséget is. Az élet fejlődésről, cselekvésről és érésről szól.

Minden ember fejlődik, és ezeknek a lelki sebeknek a feltárása elengedhetetlen ahhoz, hogy boldogabb lehess. Növelned kell a „rezgéseket”, fel kell tárnod ezeket a lelki terheket, hogy a jövőbeli generáció teljesebb életet élhessen. Vajon mitől szenvedhettél a múltban, és hogyan gyógyíthatod meg a jelenben mindezt? Előfordulhat, hogy a múltadban egyetlen konkrét személyhez kapcsolódtál, de az is lehet, hogy sokféle alakban léteztél, és rengeteg élményt halmoztál fel. Íme, néhány módszer, hogy felfedezd, ki voltál a múltban:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

lelkipatika reinkarnáció előző élet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL