LELKIPATIKA

Ismered az Ibolya Láng erejét? - Fedezd fel ezt a Szent Erőt!

Amikor Isten megteremtette az emberiséget, számos ajándékot adott nekünk. Ezek közé tartozik az Ibolya Láng, amely a bolygón létező legerősebb spirituális erő és az az egyik feladata nem más, minthogy megtisztítsa a karmát.

Ibolya Láng - Mit érdemes tudni róla?

Az Ibolya Láng az transzmutáció egyik energiája. Minden, amihez hozzáér, rosszból jóvá változik. Általa vagyunk képesek túllépni mindenen, ami már nem szolgál minket.

Akkor kell keresnünk ezt a lángot, ha mérgező energiák vagy személyek vesznek minket körül. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy ez történik, a láng segít azonosítani, majd eltávolítani ezeket a tényezőket. Egyesek kozmikus seprűként vagy szappanként képzelik el, pontosan az erős tisztító tulajdonsága miatt.

A láng láthatatlan spirituális energiáját az arra érzékeny emberek lilaként érzékelik. Van, aki azt gondolja, hogy a Szentlélek rezgéseit képviseli, és gyakran hívják a Megbocsátás, Együttérzés és Felszabadítás Lángjának is.
 

Az Ibolya Láng története

Saint Germain-gróf 1696-ban látta meg a napvilágot Erdélyben. Élettörténetét számos rejtély tarkította. Soha senkinek nem fedte fel a valódi személyazonosságát, és akkora vagyonra tett szert, hogy számos misztikus és vallási elmélet övezte.

Egy legenda szerint Saint Germain-gróf birtokában volt a bölcsek köve és a fiatalság elixírje, melyek halhatatlanná tették. Sokan számoltak be arról, hogy látták a titokzatos férfi fiatal énjét évekkel a halála után. Azok, akik tanulják és kutatják a teozófia tanját, a gróf az Ibolya Láng sugarának hetedik mestere. És a hetedik sugár az, ami az ibolya lángot generálja.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL