LELKIPATIKA

Így tudod feloldani és megtisztítani a családi karmát

Mindegyikünk rendelkezik családi karmával egy bizonyos szinten, akár észrevesszük, akár nem. A családi karmához azok járulnak hozzá, akik kapcsolatban állnak a lelkeddel. Nemzedékekre visszanyúlik és befolyásolja a jelent is.

Míg minden egyes reinkarnáció során más, fontos, hogy a lehető legtudatosabban álljunk hozzá. Ha nem tudjuk elengedni a negatív családi karmát vagy bűnhődnünk kell valami miatt, ami régen történt, az borzasztó hatással lehet a jelenlegi életminőségre. Az egyetlen módja annak, hogy ezt megértsük, ha elkezdünk dolgozni a gyógyításán. Miután ezt megtetted, látszólag minden a helyére kerül, és dolgozhatsz a további fejlődés érdekében, ahogyan jónak látod.

Az alábbiakban néhány tippet olvashatsz a gyógyítással és a feloldással kapcsolatban, annak érdekében, hogy megtaláld a helyes utat. A családi karma ugyanis sokszor rossz irányba terel minket és visszatart, ezért sosem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Hogy lehet feloldani a családi karmát?
 

Őszinteség

Először is teljesen őszintének kell lennünk magunkkal. Ez sok meditációt és lélekkeresést igényel, hogy a lehető legtöbbet megtudj arról, amivel egész életedben szembe kell nézned. Ha a csakrákban bizonyos elakadás van, akkor bizony az első lépés az, hogy szembenézz a problémákkal.
 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL