LELKIPATIKA

Hogyan tanulhatsz meg feltétel nélkül szeretni? – Ismerd meg a titkot!

A feltétel nélküli szeretet talán a leghatalmasabb erő az egész Univerzumban. Ez az, ami mindent felülír és segít abban, hogy tovább folytasd az utadat.

A feltétel nélküli szeretet egyszerre édes és meleg, de ne tévesszük össze a gyengeséggel! Ennél erőteljesebb képesség aligha létezik, bármit képes megváltoztatni. Az életedet, de akár az egész emberiség sorsát is, valami egészen csodálatosat varázsolva közénk. Hoztunk egy egészen könnyű feladatot, ami segíthet fejleszteni ezt a feltétlen szeretetet benned, hogy aztán mindenki kivétel nélkül megkapja egy darabját a szívednek. Meglátod majd, nem hogy nem fog nehezedre esni, de az életed sokkal, de sokkal gyönyörűbbé válik tőle!

Gyakorlat a feltétel nélküli szeretet elsajátításához

Egy egyszerű feladatot hoztunk a gyakorláshoz. Csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy számodra ellenszenves személyt és néhány percig megpróbálsz neki átadni annyi fényt és szeretetet, amennyit csak tudsz. Választhatsz olyat a környezetedből, akivel nem igazán jössz ki jól, lehet ez egy családtag, munkatárs vagy ismerős. De akár olyasvalakit is kiszemelhetsz, akit nem is ismersz személyesen, mint például egy politikus vagy egy híresség. A fontos az, hogy általánosságban ne legyen jó véleményed erről a személyről.

Mikor ez megvan, áraszd el a szereteteddel pár percig! Ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy mostantól muszáj kedvelned őt úgy, ahogy van, és az sem szükséges, hogy csodálatosan jó embernek hidd. Sőt, nem is kell, hogy tudjon róla. Egyszerűen csak ülj le egy nyugodt helyre és küldj neki fényt és szeretetet. Fényt, hogy jobban lássa az előtte álló utat, és szeretetet, hogy érezze magában az erőt és szívélyességet, hogy aztán ő is továbbadhassa ezt a csodálatos dolgot. Kívánj neki minden jót, hogy könnyebben boldoguljon az életben, mind ő, mind a családtagjai, de nem kell semmit konkretizálnod. Az Univerzum majd felveszi a fonalat és segít neki megtalálni a számára legjobbat. Neked csupán a folyamatban kell a segítségére lenned.

A következő napon válassz ki egy újabb személyt... ezután még egyet!
Nem lesz vele sok munkád, csak néhány percet vesz igénybe minden napodból. Ha szeretnéd akár munkába menet, vagy vacsorakészítés közben is letudhatod. A lényeg, hogy megéri. Soha még ennyit nem jelentett néhány jóra szánt perc ebben a világban.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL