LELKIPATIKA

Hogyan találhatod meg önmagadban a Lilith erejét?

Számos (leginkább régi vallásokkal foglalkozó) kutató tanulmányozza Lilith témáját, aki egyszerre volt istennő és démon. Az eredetét, születését és életét viták övezik. Annak ellenére, hogy az ördög szerelmének tartották, egyre nehezebb letagadni erejét, mely minden egyes nőben benne rejtőzik.

Mindannyian tudjuk, hogy úgy lehetünk teljesek, ha Lilith, Ádám első felesége és az első feminista erősségeit és hibáit hasznosítjuk és tanulunk belőlük. 

Lilith felismerésének fontossága

A Lilith által képviselt női energiát időtlen idők óta elutasítják – ez a megtagadás pedig ahhoz vezetett, hogy a mára a nők hozzászoktak ahhoz, hogy félelemben és örök bűntudattal élik az életüket, az örömtől és az ősi szexuális ösztöntől megfosztva.

Lilith egyenlőségre és spirituális kapcsolódásra törekszik. Neve eggyé vált a mozgással, a szabadsággal, az ösztönösséggel – a nők évszázados elnyomásának ellenszere. Tulajdonságainak egészséges módon történő átvétele elősegíti a női nem tovább fejlődését, az éretté válást.

A vallások, férfiak és gazdaság uralta patriarchális világ jó ideje igyekszik eltitkolni a nők eléréseit azzal, hogy kizárólag alárendeltségre, törődésre és szeretetre neveli őket. A szexualitás, függetlenség, ötletesség pedig nem megfelelő viselkedésformáknak minősülnek.

A modern világ nőtársadalma számos szerepet igyekszik egyensúlyozni: az odaadó anyáét, a bájos feleségét, a szeretőét, a boszorkányét, a barátét, az ötletelőét. Itt az ideje, hogy megélhessék a személyiségük minden vetületét.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL