Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Észlelted már? - 9 kifinomult módszer, ahogyan a természet kommunikál veled

Szerző:
Szabó Anna
A Föld egy élő organizmus, melynek a természet a lelke. A mai felgyorsul világunkban képesek vagyunk elfelejteni, hogy mi is ennek a nagy egésznek a része vagyunk. Sokan közülünk nem is gondolnak arra, hogy mekkora hatással van a természet az életükre. Nem veszik észre, hogy amikor elakadnak az életben, akkor a természet mutat nekik utat.

Hogyan kommunikál a természet?

Mi, emberek elsősorban szavakkal, jelekkel és szimbólumokkal kommunikálunk. A természet viszont másképpen kommunikál velünk. Ezeket a sajátos jeleket hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni, mivel a mai rohanó világban túl sok inger ér minket ahhoz, hogy az idegrendszerünk mindet képes legyen feldolgozni. Pedig a természet jeleinek felismerése sokszor hasznos és értékes tudáshoz juttat minket. De most lássuk, hogyan is kommunikál velünk a természet!
 

1. Állatokon keresztül

Mindannyian a nagy egész részei vagyunk, és ebbe az állatok is beletartoznak. Ha úgy érzed, hogy nagyon furcsa a helyzet, amiben találkozol egy állattal, akkor annak valószínűleg jelentése van. Mélyedj el benne! Gondold végig, hogy mit jelent neked az az állat, mit akar vele üzenni a természet, vagy mely személyiségjegyedben hasonlítasz rá.
 

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL