LELKIPATIKA

Erre a 4 kristályra égető szükséged van tavasszal

A tavasz az átalakulás, a fejlődés, a megújulás, a változások időszaka. A régi dolgok véget érnek és megérkeznek az újak. Ezekben lehet a segítségedre ez a 4 kristály is.

Ezeknek az ásványoknak a segítségével hozzájuthatunk a szükséges energiához tavasszal, amely feltöltenek, meggyógyítanak bennünket, de akár vágyaink megvalósulását is elhozhatják.

Válaszd azt a kristályt, amelyre a legjobban rezonálsz. A megfelelő biztosan magához húz. Hordhatod magadon ékszerként, vagy egyszerűen elhelyezheted a szobádban.

  

Vörös jáspis

Minden átmeneti időszak köve a vörös jáspis. Ez a legjobb kristály, amikor hozzá szeretnél férni a mindannyiunkon keresztül áramló Életerő Energiához. Ez a kristály segít leküzdeni a fáradtságot, mivel élénkítő energiája vitalitást ad. A szenvedély is fokozódik, legyen szó a kapcsolatokról vagy általában az életről.

Lelki és testi megtisztulásra, magabiztosságra teszel szert, és kész vagy megbirkózni az egészségtelen helyzetekkel, emellett határozottabbá válsz a kihívásokkal szemben. A vörös jáspis arra késztet, hogy kihasználd a benne rejlő lehetőségeket.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL