LELKIPATIKA

Csakra megerősítések - Így szólítsd meg az energiáidat!

Szerző:
Szabó Anna
Számos terápia elősegítheti az energiaközpontjaink megfelelő működését, valószínűleg ezek közül a legkevésbé ismert módszer a csakra megerősítések alkalmazása.

Hogyan hangolhatók össze a csakrák ezzel a módszerrel?

Mint ahogy azt bizonyára jól tudod, a csakrák a mi energiaközpontjaink. Szabályozzák a minket érő fizikai, érzelmi és mentális energiákat és a belőlünk áradó energiahullámokért is felelősek. Így tehát, ha a csakrák nem működnek megfelelően, az rossz hatással lehet az energiaszintünkre, továbbá az érzelmi és fizikai állapotunkra is, ez pedig idővel beszivárog a mindennapi életünkbe. Fáradttá, bátortalanná és negatívvá válunk, ennek következtében pedig minden elromlik a környezetünkben. Ha viszont a csakráink egyensúlyban vannak, tisztábban látjuk az életet, magabiztosabbak és nyugodtabbak vagyunk.

Ahhoz azonban, hogy megerősítések segítségével összehangolhassuk a csakrák működését, meg kell értenünk a gyakorlatok ismétlésének fontosságát. Tehát ha a megerősítéseket csak hetente egyszer alkalmazzuk, nem valószínű, hogy hatásosak lesznek. Amennyiben viszont megfelelően ismételgetjük a megerősítéseket és pozitív hullámokat árasztunk mindeközben, észre fogjuk venni, ahogy az energiánk szabadabban áramlanak körülöttünk. Ehhez azonban minden reggel és este gyakorolnunk kell.

Kiválaszthatsz egyetlen megerősítést, amelyet mantrázol, de akár váltogathatod is őket.
 

lelkipatika csakra mantra energia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL