LELKIPATIKA

A szinkronicitás létező dolog - Ezt a 7 jelet soha ne hagyd figyelmen kívül!

Szerző:
Szabó Anna
Volt már olyan, hogy egy zsúfolt parkolóban mégiscsak rábukkantál egy üres helyre, mintha épp a te számodra tartották volna fent? Volt már olyan véletlen egybeesésben részed, amikor fel akartál hívni valakit, és abban a percben éppen az a személy telefonál?  Érezted már azt, hogy egészen különleges kapcsolatban állsz valakivel?

Ha a válasz igen, akkor bizony megtapasztaltad azt, amit Carl Jung híres svájci pszichiáter „szinkronicitásnak” nevezett. Az alábbiakban mindent megtudhatsz róla, ami bizonyítja a létezését. A szinkronicitás ugyanis mindenhol jelen van, ám ritkán ismerjük fel, mi is az pontosan.

Mi is az a szinkronicitás?

Egyszerűen megfogalmazva ez azt jelenti, hogy látszólagos véletlen egybeesés van két, egyébként nem összefüggő esemény között. Például amikor éppen az a személy lép be a szobába, akiről éppen merengtél. Mindez csupán véletlen egybeesés volt, nem igaz? Általában puszta szerencsének nevezik az ilyesféle eseményeket! Amikor éppen a megfelelő egyénekkel hoz össze a sors, hajlamos az ember a szerencsének tulajdonítani. Ám a szinkronicitás éppen azt jelenti, hogy az ilyen véletlenek tulajdonképpen az Univerzum egyes részeinek az összekapcsolódásából fakadnak.

Mivel ez lelki szinten működik, nem számít a tér, nem lényeges a távolság. Ebben a dimenzióban ugyanis minden és mindenki összekapcsolódik, és minden tökéletesen összepasszol. Minden békére és harmóniára törekszik. Egyszerűen minden magától a helyére kerül, mintha a sors keze irányítaná a dolgokat. Mindez lelki síkon történik, és ha elgondolkodsz mélyebben ezeken az eseményeken, rájöhetsz, mi is a veled megtörténő szinkronicitás „célja”.

A szinkronicitás igencsak gyakori, ám ritkán tudatosul sokakban, hogy erről van szó. Naponta rengeteg dolgot tapasztalhatsz, csupán nem tűnik fel. Tény, hogy nagy részét nem figyeled meg tudatosan. Ha az alábbiakat tapasztalod, akkor bizony nem puszta véletlenekben volt részed! Tehát a következő alkalommal, amikor szinkronizmust tapasztalsz, örömet szerezhetsz az Univerzum szelleméhez igazodó örömnek!

A szinte mindenkivel megeső szinkronicitások, amelyeket hajlamos lehetsz figyelmen kívül hagyni:

A szinkronicitás mindenhol jelen van, és gyakrabban fordul elő, semmint gondolnád. Íme, néhány olyan eset, amelyek segítenek felismerni az életedben bekövetkező szinkronicitásokat!

1. Állandóan ismétlődő számokat látsz az órára pillantva, lehet ez például 11:11, 22:22, de akár olyan kombináció is, hogy 12:34, 12:12. Kérdezd meg magadtól, mire utalhat mindez?

Éppen pont 60 másodpercet vársz valamire, és úgy döntöttél, hogy ránézel az órádra, és épp ennyi idő telt el. Valóban véletlen egybeesés lenne? Nem, egyáltalán nem az! A szinkronicitás jele mindez, és azt sugallja, képes vagy elérni a céljaidat és teljesíteni a feladataidat.

2. Felveszed a telefont és jön egy üzenet vagy telefonhívás attól a személytől, akivel éppen fel akartad venni a kapcsolatot! Véletlen egybeesés lenne? Nem igazán!

3. Dúdolsz egy dalt, talán éppen a kedvenc dalodat, és nem sokkal később éppen ezt játsszák le a rádióban. Határozottan örömteli pillanat, ám ne feledkezz meg arról, hogy bizony ez is a szinkronicitás jele!

4. Időnként felmerül egy-egy kérdés, amely befészkeli magát az agyad hátsó részébe, majd a legmeglepőbb helyekről érkeznek ötletek és megoldások rá. Olyan ez, mint a világegyetem összeesküvése, amely segít a helyes döntés meghozatalában. Bizony, szinkronicitást észleltél!

5. Vannak olyan személyek, akik melletted vannak és szerencsét hoznak számodra. Mindig megtalálod a helyes utat, amikor épp úgy tűnt, eltévedtél, és minden jelzőlámpánál éppen zöldet kapsz. A legforgalmasabb helyeken is találsz remek parkolóhelyet. Mindig rátalálsz arra az árura, amelyre szükséged van. A legjobb ruhákat találod meg, és rábukkansz a legkedvezőbb leértékelésekre, amelyek látszólag a semmiből kerülnek eléd. Ha olyasvalaki vagy, aki mindig mindent szinte erőfeszítés nélkül megkap, már tapasztalhattad, hogyan is működik a szinkronicitás!

6. Azokkal az emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik éppen a legjobb tanácsokat adják a problémáid megoldására, még akkor is, ha éppen nem is tettél ezekről említést. Bizony, ez maga a szinkronicitás!

7. Szeretnél a lakásba egy új dekorációs elemet beszerezni, és világos elképzelésed a dologról. Másnap kapsz egy csomagot egy barátodtól, aki pontosan azt küldi neked, amire szükséged van. Teljesen biztos vagy abban, hogy ezt még csak véletlenül sem említetted meg senkinek, hiszen csak gondolkodtál rajta. Igen, ez is a szinkronicitás!

A szinkronicitás bizony gyakori esemény. A következő alkalommal, amikor szerencsés véletlenben lesz részed, állj meg egy pillanatra, és élvezd azt a tényt, hogy részed lehet a szinkronicitásban, ez ugyanis az Univerzum jelzése, hogy éppen jó helyen vagy és remekül csinálod a dolgaidat!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL