LELKIPATIKA

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztatja az életedet - Akár örökre!

Mindenkinek van egy általános elképzelése arról, hogy milyen a jó és a rossz karma, és az mit hozhat az életébe. Az energia, melyet az Univerzumba kibocsátasz, képes akár tízszeres erővel is visszatérni. A karma sok-sok életre vonatkozik, amiről néha elfeledkezel, amikor igyekszel helyesen cselekedni.

Vannak olyan esetek is, amikor véletlenül sértesz meg valakit, és a hibádtól független lesz a következmény. Ez persze rendben van mindaddig, amíg szándékosan nem teszel rosszat valaki ellen, ugyanis ebben az esetben megérdemled az adott következményekkel járó karmikus történést. Annak érdekében, hogy jó karmád legyen, meg kell vizsgálnod azokat a dolgokat, amelyekkel javíthatsz mindezen, és tudatában kell lenned a mások iránti cselekedeteiddel is. Íme, 7 olyan törvény, amely megváltoztathatja az életedet akár örökre.

 


 

6. Légy kedves másokkal

Az életben az egyik legjobb módja a jó karma elérésének, hogy kedves legyél, nem csak másokkal, hanem magaddal is. Az önszeretet a legfontosabb, amikor másokkal kedveskedsz. Ha azonban csak egy hamis mosolyra vagy képes, akkor ez nem igazán valódi szeretet, amit nyújtasz másoknak. Szánj időt arra, hogy megtaláld azokat a dolgokat, amelyek az életben igazán boldoggá tesznek, és mindent tegyél is meg azért, hogy elérd ezeket a dolgokat. Minél inkább kedves leszel önmagadhoz, ez a belőled áradó kedvesség másokkal szemben is természetesen jön majd.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL