LELKIPATIKA

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztatja az életedet - Akár örökre!

Mindenkinek van egy általános elképzelése arról, hogy milyen a jó és a rossz karma, és az mit hozhat az életébe. Az energia, melyet az Univerzumba kibocsátasz, képes akár tízszeres erővel is visszatérni. A karma sok-sok életre vonatkozik, amiről néha elfeledkezel, amikor igyekszel helyesen cselekedni.

Vannak olyan esetek is, amikor véletlenül sértesz meg valakit, és a hibádtól független lesz a következmény. Ez persze rendben van mindaddig, amíg szándékosan nem teszel rosszat valaki ellen, ugyanis ebben az esetben megérdemled az adott következményekkel járó karmikus történést. Annak érdekében, hogy jó karmád legyen, meg kell vizsgálnod azokat a dolgokat, amelyekkel javíthatsz mindezen, és tudatában kell lenned a mások iránti cselekedeteiddel is. Íme, 7 olyan törvény, amely megváltoztathatja az életedet akár örökre.

 


 

4. Tanulj meg nevetni önmagadon

Az alázat az egyik legjobb módja annak, hogy az életedbe jó karmát vonzz be. Ha nem tudsz nevetni magadon, akkor egyáltalán nem engedheted meg magadnak, hogy bárki tevékenységét kritizáld. A kudarcok mindig megtanítják, hogy milyen dolgokon kell változtatni a jövőben. Ne foglalkozz mindig azzal, amit mások mondanak, de ugyanakkor legyél hajlandó néha viccet csinálni önmagadból. Az alázatosság jót tesz az emberi kapcsolataidnak.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL