LELKIPATIKA

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztatja az életedet - Akár örökre!

Mindenkinek van egy általános elképzelése arról, hogy milyen a jó és a rossz karma, és az mit hozhat az életébe. Az energia, melyet az Univerzumba kibocsátasz, képes akár tízszeres erővel is visszatérni. A karma sok-sok életre vonatkozik, amiről néha elfeledkezel, amikor igyekszel helyesen cselekedni.

Vannak olyan esetek is, amikor véletlenül sértesz meg valakit, és a hibádtól független lesz a következmény. Ez persze rendben van mindaddig, amíg szándékosan nem teszel rosszat valaki ellen, ugyanis ebben az esetben megérdemled az adott következményekkel járó karmikus történést. Annak érdekében, hogy jó karmád legyen, meg kell vizsgálnod azokat a dolgokat, amelyekkel javíthatsz mindezen, és tudatában kell lenned a mások iránti cselekedeteiddel is. Íme, 7 olyan törvény, amely megváltoztathatja az életedet akár örökre.

 


 

3. Vállalj felelősséget

Egy másik rendkívül jó módszer arra, hogy jó karmát vonzz az életedbe, hogy felelősséget vállalsz az életben elkövetett dolgokért. Legyen valami jó vagy rossz, mindig készen kell állnod arra, hogy kiállj a tetteidért. Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik valami, amit teszel, de jó dolgot csinálsz azzal, hogy a rosszat saját magadnak tulajdonítod. Nem mindenki tud felelősséget vállalni a tetteiért, különösen ezekben a mai időkben. Ezért próbáld megérteni a jó karma ezen aspektusát.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL