LELKIPATIKA

A feltétel nélküli szeretet titka - Hogyan lehet elérni és kifejleszteni magunkban?

A feltétel nélküli szeretet talán a leghatalmasabb erő az egész Univerzumban. Ez az, ami mindent felülbír és segít abban, hogy tovább folytasd utadat. Hoztunk egy nagyon könnyű feladatot, ami segíthet fejleszteni ezt a feltétlen szeretetet benned, hogy aztán mindenki kivétel nélkül megkapja egy darabját a szívednek.

A feltétel nélküli szeretet egyszerre édes és meleg, de ne tévesszük össze a gyengeséggel! Ennél erőteljesebb képesség aligha létezik, hiszen bármit képes megváltoztatni. Az életedet, de akár az egész emberiség sorsát is, valami egészen csodálatosat varázsolva közénk.

A feltétel nélküli szeretet és a boldogság közötti kapcsolat

Amikor végre maximálisan képes leszel mindenkinek átadni ezt a szeretetet, hidd el, ennél jobb nem is történhetne veled! És ez nem csak rád van jó hatással persze, hanem a környezetedre is. Egyrészt, ha ilyen ember kerül a társaságba, azt tekinthetjük kész áldásnak. Képzeld el, hogy valaki mindig szeret téged, bármit és bárhogyan csinálj is. Szeretnél a közelében lenni? Biztos vagyok benne, hogy igen. Te is képes vagy ilyen emberré változni, és meg fogod látni, hogy mindenki a te társaságodat fogja keresni.

Másfelől, ha feltétlenül szeretsz az számodra is csak jót jelenthet, nem csak másoknak. Ha emlékszel a boldogság fogalmára, a mértéke csupán attól függ, hogy mennyire vagy képes szeretni. A boldogság, amit az adott pillanatban érzel, pontosan olyan mértékű, mint az a szeretet, amit árasztasz magadból. Se több, se kevesebb. Ez azt jelenti, hogy ha csak bizonyos helyzetekben vagy képes szeretni, akkor te is csupán ezekben a szituációkban leszel igazán boldog. Viszont, ha örökké szeretsz, örökké éteri boldogság lebeg körül téged. Megéri, nemde?

Hogyan gyakorold a feltétel nélküli szeretetet?

Az első lépés ezen az ösvényen az, hogy megérted: a világon mindenki megérdemli, hogy szeressék. Emlékezz arra, hogy mindannyiunknak van anyja, és az anyák mind szeretik a gyermeküket, bármit is csináljon. Így hát bármilyen szörnyű személyről is legyen szó, biztosan van legalább egy valaki, aki teljes szívéből szereti, az édesanyja. És ha van valaki, akinek ennyire fontos és kedves, akkor nem is lehet olyan rossz ember, nem igaz? Gondolj bele, ha te lennél az az édesanya, te is elfogadnád, és feltétel nélkül szeretnéd a gyermekedet. És ha hagyod, ez a szeretet szabadon áradhat belőled, hiszen lelkünk mélyén mindannyian szerető és jóságos anyák vagyunk. Egy egyszerű feladatot hoztunk ennek a gyakorlásához.

Csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egy számodra ellenszenves személyt, és néhány percig megpróbálsz neki átadni annyi fényt és szeretetet, amennyit csak tudsz. Választhatsz olyat a környezetedből, akivel nem igazán jössz ki jól, lehet ez egy családtag, munkatárs vagy ismerős. De akár olyasvalakit is kiszemelhetsz, akit nem is ismersz személyesen, mint például egy politikus vagy egy híresség. A fontos az, hogy általánosságban ne legyen jó véleményed erről a személyről.

Amikor ez meg van, áraszd el szereteteddel pár percig! Ne aggódj, ez nem jelenti azt, hogy mostantól muszáj kedvelned őt úgy, ahogy van, és az sem szükséges, hogy csodálatosan jó embernek hidd. Sőt, nem is kell, hogy tudjon róla. Egyszerűen csak ülj le egy nyugodt helyre, és küldj neki fényt és szeretetet. Fényt, hogy jobban lássa az előtte álló utat, és szeretetet, hogy érezze magában az erőt és szívélyességet, hogy aztán ő is továbbadhassa ezt a csodálatos dolgot. Kívánj neki minden jót, hogy könnyebben boldoguljon az életben, mind ő, mind a családtagjai, de nem kell semmit konkretizálnod. Az Univerzum majd felveszi a fonalat és segít neki megtalálni a számára legjobbat. Neked csupán a folyamatban kell a segítségére lenned.

Aztán a következő napon válassz ki egy újabb személyt... majd még egyet! Nem lesz vele sok munkád, csak néhány percet vesz igénybe minden napodból. Ha szeretnéd akár munkába menet, vagy vacsora készítés közben is letudhatod ezt a feladatot. A lényeg, hogy megéri. Soha még ennyit nem jelentett néhány jóra szánt perc ebben a világban.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL