LELKIPATIKA

A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ne félj vágyakozni, érezd igazán, hogy vágysz valamire

Ne nyomd el az érzelmi vágyaidat, amikor feltörnek benned, hiszen akkor frusztrált leszel. Igenis tudj vágyni valamire, kérni, és akarni. Ne nyomd el a szükségleteidet sem, ugyanis éppen a szükségleteid azok, amik végül elindítják benned a valódi vágyakozást, és így tud valósággá válni mindaz, amit szeretnél. A csavar pedig az benne, hogy amikor nagyon vágysz valamire, akkor rengeteg érzelmet pakolsz bele, és nem csak szavak szintjén marad a dolog.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL