LELKIPATIKA

A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szabadítsd fel magad!

Előbb vannak az érzéseid, amik alapján megtapasztalod, mi is maga az élet. Biztosan te is ismered azt az érzést, amikor az emberek boldogok körülötted, te azonban teljesen magad alatt vagy. Az érzelmek és az ezzel kapcsolatos tapasztalatok benned keletkeznek és zajlanak le, és az érzelem az a mechanizmus, amin keresztül megtapasztalsz dolgokat. Ha rosszul érzed magad, rossz dolgok is fognak történni. Ez az oka annak, hogy egy adott helyzetben két ember teljesen eltérően reagál.

A másik típusú érzelem tulajdonképpen egyfajta mechanizmus, amivel tudsz navigálni, és megszüntetni a benned kialakuló érzelmi nyomást. Hiszen biztosan jártál már úgy, hogy nem tudtad abbahagyni a nevetést, vagy éppen a sírást, helyzettől függően, bármennyire is akartad. A sírással és nevetéssel egyfajta megkönnyebbülés is jár, tulajdonképpen ki tudod fejezni az érzelmeidet, csak éppen ez ilyen formában robbant ki belőled. Mindez két fontos dolog jelent a számodra:

  1. Amikor szabadjára engeded az érzelmeidet, úgy érzed, megkönnyebbülsz
  2. Ha azonban elnyomod az érzéseidet, akkor kellemetlenül fogod magad érezni testileg és lelkileg is.

Ha kellemetlenséget érzel az életedben, nagyrészt az érzelmileg kiegyensúlyozatlan, diszharmonikus dolgokból ered, mivel a test a ki nem mondott érzelmekre negatívan reagál.  Tehát fel kell szabadulnod az érzelmi blokkok alól, sírj, kiabálj, nevess, vagy csak beszélj a gondolataidról, hidd el, máris megkönnyebbülsz, és a tested is fellélegzik. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL