LELKIPATIKA

A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Az érzelmi labilitás miatt nem is leszel képes érzelmeket közvetíteni

A jelenlegi társadalom úgy működik, hogy egymástól az emberek elszeparáltak, és mindenki követi a bevett szabályokat. Nincs idő arra, hogy bárki is igazán kifejezze az egyéni érzéseit: túl sok időt emésztene fel, és nagyobb odafigyelést igényelne a dolog - gondoskodni valakiről, örülni valaki sikerének, egyáltalán, megosztani mindazt, amit érzünk.  Ez azt jelenti, hogy azokra figyelj, akik rád is figyelnek, és a többiekkel pedig egyszerűen ne foglalkozz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL