LELKIPATIKA

A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Érzelmi egyensúly

Sokan manapság annyira hozzászoktak a fogyasztói és az anyagi szemlélethez – pénz, élelmiszer, eszközök, játékok, szerencsejáték, kávé, cukor, televízió, gyógyszer, drog, alkohol, stb. –, hogy mindezzel tompítják az érzéseiket, amik miatt nem tudják megélni azokat igazán, és elterelődik a figyelem a fontos dolgokról. Holott minden lehetőség az orrunk előtt van. Emellett sokszor az érzelmek – nyilván persze főként a negatív érzelmek – gyengévé tesznek, kedvetlen leszel és depresszióssá válsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL