LELKIPATIKA

A 3 kérdés, ami megváltoztatja az életedet - Tedd fel magadnak, és légy boldogabb!

Szerző:
Szabó Anna
Meditálsz, jógázol, spirituális úton haladsz, sikeres vagy? Nagyszerű! Nézz bele mélyebben az életedbe, változtass még többet, hogy még nagyobb sikereid legyenek, hiszen erre most minden esélyed meg van!

Tényleg pozitívan gondolkodsz?

Szinte minden önfejlesztő módszer alapja a pozitív gondolkodás. Sokan léptek erre az útra, az is lehet, hogy te is ezen jársz. Minden reggel lelkesítő gondolatokkal indítod a napot, meditálsz, jógázol, és sikeresnek tartod magad. Ez rendben van így, de mindent lehet finomítani, a módszereket is, hogy még nagyobb pozitív hatást érj el az életedben. Vizsgáld meg, hogy mely dolgok azok, amelyek hatással vannak rád a nap folyamán, és ezek közül melyek azok, amelyek kiküszöbölhetőek. Mindenre nem tudsz hatással lenni, de rád minden hat, amit beengedsz az életedbe. Ha nem olvasol híreket, de ránézel egy hírgyűjtő oldalra, a tudatalattid egy pillanat alatt lefényképezi az ott látott tragikus dolgokat, ami máris működésbe lép az életedben. Minél többször történik ez, annál erősebb lesz a hatása. Állíts be ezért olyan oldalakat magadnak, amelyek pozitív üzenetet közvetítenek számodra. Az, hogy ne nézz hírműsorokat, már régi javaslat, de érdemes megvizsgálnod, hogy ezeken kívül mit fogadsz be. Krimiket, realityket, amelyek szintén nem a legpozitívabb üzenetet rejtik? Milyen a zeneszámok szövege, amiket hallgatsz, mire programozod az agyadat?

 

Harag, ítélkezés, sajnálkozás van benned?

Talán a legnehezebb dolog, ítélkezés mentesen élni. Ami azt jelenti, hogy nem ítéled meg a rosszat, és a jót sem. Azonban, mivel még mindig többször fordul elő, hogy negatívan ítélik meg egymást az emberek, most ezt az aspektust érdemes megnézned. Ha eszedbe jutna valami kevésbé jó egy másik emberről, egy helyzetről, először tudatosan keresd meg a pozitív dolgokat benne. Aztán pedig gondolj arra, hogy senkinek nem hordod a cipőjét, nem éled az életét. Minden ember más, ami az egyiknek egy legyintéssel elintézett, a másiknak hatalmas dráma. Ha magadat ítélted meg, engedd ezt el. Légy belátó, és tudd, hogy ahogy mindenki, te is csak azt tetted, amit az adott helyzetben a legjobbnak gondoltál. Ma már tudatosabb vagy, vond le a tanulságot, és lépj tovább! Ugyanezen a vonalon haladva a harag elengedése, és a megbocsátás is könnyebbé válik.  Ezek lehúzó, visszatartó energiák, takarítsd ki őket az életedből. Mint ahogy a sajnálkozás is az. Ne sajnálkozz, azzal sem te sem a másik nem jut előre! Emeld fel lélekben azt az embert, akinek szüksége van rá, vagy segíts fizikai szinten, ha megteheted. Így már nem csak magadért teszel, hanem másokért is, hiszen te csak akkor tudsz utat mutatni, megoldásokat javasolni, ha te magad rendben vagy.

Milyen párbeszédeket folytatsz?

Az ember társas lény beszélgetni kell. De előfordult már veled az, hogy egy kevésbé pozitív beszélgetés kellős-közepén találtad magad? Bizony akkor visszaestél a negatív energiákba, mert, ahogy az előbb szó volt róla, minden hatással van rád. Ne menj bele ilyen beszélgetésekbe! Kerüld el, zárd le! Lehet, hogy nem leszel annyira népszerű, mint ellenkező esetben lehetnél, de a te életedet sokkal jobb irányba tereli majd ez az apró változtatás. Természetesen nem arról van szó, hogy nagy tragédiák, valódi problémák esetén dugd homokba a fejed, vagy álpozitívan, mosolyogva örvendezz. Sokkal inkább azokról a mindennapi beszélgetésekről, amelyek a politika, a főnök, a szomszéd, szidalmazásáról, kibeszéléséről szólnak. Aminek energiát adsz, abból teremtesz többet, és vannak olyan helyzetek is, amikre nincs befolyásod.  Beszélj inkább arról, amire vágysz, irányítsd figyelmedet tudatosan a jó dolgokra az életedben, így még szebbé és jobbá válik minden. Próbáld ki!

GABRIELLE BERNSTEIN - ÍTÉLKEZÉS NÉLKÜL


Gabrielle Bernstein Az univerzum mindenben támogat és az Édesítsd meg az életed! című bestsellerek szerzője ezúttal az ítélkezés felszámolására biztat. Saját bevallása szerint maga is nap mint nap megküzd azért, hogy ítélkezésmentes tudjon maradni, ezért most őszintén megosztja veled tapasztalatait, gyakorlatait.

Életmód-tanácsadóként és A csodák tanítása című világhírű mű hiteles követőjeként Gabrielle régóta vizsgálja magában az ítélkezés mechanizmusát, keresi gyökereit, összefüggéseit. Megfigyelte, hogy ahányszor pálcát tör valaki felett, erőtlenebbnek, elszigeteltebbnek érzi magát. Szerinte az ítélkezés együtt jár a félelemből eredő támadással, mi több, valójában védekezésből, bűntudatból táplálkozik. Ugye milyen jó érzés lenne mindezeket magad mögött tudni? Szabadítsd ki magad a negatív gondolatok spiráljából, most minden segítséget megkapsz hozzá az egyik legelismertebb szakembertől!

Rengeteg személyes tapasztalatát összegyűjtve, Gabrielle kidolgozta 6 lépéses programját, ami Neked is segíthet kilépni az ítélkezés gyűrűjéből. „Méregtelenítő" programjában több spirituális tanítást és technikát ötvöz, így az egyszerű, egymásra épülő lépéseket könnyen a napi rutinod részévé teheted.

Rendeld meg itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL