LELKIPATIKA

7 titok, hogy megismerd a magasabb rendű énedet

A felsőbb én megértése messze meghaladja a tudatos elmét, pedig minden ember kapcsolatban áll valami istenivel. Ez egy olyan erő, melyet a történelem nagy tanítómesterei és a zsenik is ismertek - ez egyfajta mágia és csoda az életedben. Íme, a 7 kulcslépés, hogy eljuss mindeddig!

 

A türelem a haladás katalizátora

Mielőtt fény derülne a 7 titokra, jó, ha tisztázol magadban valamit. Ne feledd, lehet, hogy egész életedben nem álltál kapcsolatban a Forrással. Ezért időbe telik megtanulni, hogyan vedd fel vele a kapcsolatot újra. Elég időigényes, de megéri mindezt gyakorolnod. Légy éber, és ezt a 7 lépést gyakorold minden nap. Meglátod, a válaszok is érkezni fognak.

Ne feledd: a felsőbb én kapcsolatot akar teremteni veled. Valójában úgy beszélünk róla, mint egy rajtad kívülálló személyről, és ez így kissé furán hangozhat. A felsőbb én azonban te vagy! A te igazi éned! Teremts hát kapcsolatot vele!

{KEPGALERIA}

5. Az élet tanulságai

Gondolj az életre úgy, mintha egy misztikus iskola lenne. Hidd el, hogy az egész életed – események, helyzetek és emberek - pontosan azért vannak, hogy megtanuld, amit éppen tudnod kell. Közelítsd meg az életet úgy, mint ha egyfajta összeesküvés elmélet lenne!
Ha valami jó vagy éppen rossz dolog történik az életedben, kérdezd meg magadtól, vajon mi a tanulsága a számodra. A kellemetlen emberek és helyzetek tulajdonképpen mind-mind kihívások az életben, amely által folyamatosan fejlődhetsz. Tekints úgy az életre, mint ha egy dráma lenne, amelynek te lennél a főszereplője, és ez a szerep egyre magasabb rendű lenne. Írd fel a bekövetkező fontos eseményeket a naplódba.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL