LELKIPATIKA

7 ok, ami miatt nagy szükséged van az érzelmi elhatárolódásra

Mindennap találkozunk olyan körülményekkel, melyek kényelmetlenek számunkra, és könnyen idegesek leszünk tőlük. Ennek hatására elégedetlenséget, boldogtalanságot érzünk, és még stresszessé is válhatunk. Hajlamos vagy órákig, vagy akár még tovább rágódni az ilyen dolgokon? Tudd, hogy ez idő- és energiapazarlás, semmi más.

Hadd tegyünk fel neked egy kérdést: hogyan reagálnál az alábbi szituációkra?

- Beszélgetsz valakivel, és egyszer csak azon kapod magad, hogy órák óta a másik panaszkodását hallgatod, és meg sem szólaltál.
- Biztosra veszed, hogy előléptetnek a munkahelyeden, de végül más kapja meg a lehetőséget.
- Lemaradsz a kedvenc tévéműsorodról.

Ideges és szomorú leszel? Megnő a stresszszinted? Befolyásolja az elmeállapotodat?

Képzeld el, hogy mindezek ellenére nyugodt maradsz, és nem lesznek rád negatív hatással. Igen, hihetetlenül hangzik, de lehetséges!

Egy kis érzelmi függetlenedés segíthet a dolgon

Az a fajta érzelmi függetlenedés, amiről most szó van, nem igényel semmilyen nagy tettet, vagy az érzések megélésének hiányát. Lehetsz kedves és szeretetteljes, miközben érzelmileg teljesen leválsz a szituációról. Ez a technika a pozitivitás és a nyugalom terepe. Egy kis gyakorlással képes leszel arra, hogy ha nem úgy alakul az életed, ahogyan eltervezted, vagy ha mások bántanak téged, akkor is higgadtan tudd kezelni a dolgot. Egyszóval az ELENGEDÉS TECHNIKÁJÁRÓL VAN SZÓ. Ez a negatív érzésekre és gondolatokra, valamint minden olyan tényezőre vonatkozik, ami negatívan befolyásolja a hangulatodat.

7 ok, amiért szükséged van az érzelmi elhatárolódásra

1. Elkezded a dolgokat kevésbé magadra venni.

2. Nem fog érdekelni, hogy mit gondolnak rólad mások.

3. Nem fogják más emberek szavai és tettei megváltoztatni az elmeállapotodat.

4. Megakadályozza, hogy elmerülj a szomorú emlékekben és gondolatokban, melyek miatt nem tudsz továbblépni.

5. Ha úgy érzed, hogy valamilyen érzelem, a stressz vagy a különböző irritáló szituációk hatással vannak rád, akkor ez a technika segít, hogy bölcsen tudd kezelni a dolgokat, és higgadt maradj.

6. Segít, hogy elfogulatlan maradj azokkal az emberekkel, akik nehéz esetek…

7. Segít, hogy ne veszítsd el a türelmedet olyan társaságokban, amik stresszesek neked.

Az aggodalom, a harag és a kétségbeesés nem vezetnek semmire, csak még több fájdalmat okoznak, és leszívják az energiáidat. Ha élvezni szeretnéd a belső béke ajándékát, akkor legalább egy esélyt érdemel ez a módszer.

Mint azt láthattad, a technika segít abban, hogy igazságosabb döntéseket hozz, jobb mentális állapotban maradj, és boldogabb életet élj!
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL