LELKIPATIKA

7 ok, ami a 2017-es évet az egészséges "önzés" évévé teszi számodra

Gyakran épp akkor kapod meg az „önző” jelzőt, amikor a legjobb dolgokat teszed magaddal és az életeddel. Azonban belegondoltál abba, hogy amikor önző vagy, lehet, hogy éppen a legjobbat hozod ki magadból? Mikor a legjobbra törekszel és meghallod a belső hangodat, akkor megtanulod, hogyan válhatsz jobb emberré és tehess jót másokkal. Bizonyos értelemben az önzés tehát jó célt is szolgálhat.

 

Ha nem teszed magad az első helyre, és nem tudod, mi tesz boldoggá, soha nem fogod megismerni a saját korlátaidat. Igen, éppen az önzés az, ami megmutatja, ki is vagy valójában, függetlenül attól, hogy másoknak esetleg kárt okozol. Azonban mindazt, ami benned van, a világ és mások javára is fordíthatod, ha szeretetet és együttérzést is képes vagy adni. Hadd mutassuk meg neked, hogy miért érdemes 2017-ben egy kicsit önzővé válnod, és hogyan lehet ez előnyös számodra és a világ számára is.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Javul a kapcsolatod saját magaddal

Amikor már semmid sincs, a legnagyobb kincs a saját magaddal való kapcsolat. Azonban a legtöbb ember elhanyagolja ezt a kapcsolatot. Hajlamosak sokan másokat maguk elé helyezni, és ezért úgy érzed, te már nem is számítasz. A gyűlölet, erőszak, elnyomás és a rombolás, amit tapasztalsz a világban, egy gyakran figyelmen kívül hagyott ám fontos dolog miatt következik be, ha önmagad sem ismered és magadat sem vagy képes szeretni, ugyan hogyan is tudnál másokat szeretni. Ha nem hagyod, hogy begyógyuljanak a lelki sebeid, sosem tapasztalod meg ezt a belső éneddel való kapcsolatot és mágiát.

Felejtsd el hát a világot egyelőre, és csak foglalkozz saját magaddal, így beindul az önszeretet folyamata. A világon senki sem lehet nálad fontosabb, ezért 2017 az az év, amikor valóban megteremtheted azt, aki mindig is szerettél volna lenni. Senki nem mondja, hogy ez könnyű lesz, de megéled a teljességet és szabadságot, mikor megismered szép lassan önmagad és ez egy csodálatos utazás lesz, ami 100%-ra megéri ezt az utazást.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL