LELKIPATIKA

7 módszer, melynek segítségével megtudhatod, volt-e kapcsolatod valakivel a múlt életedben

Megesett már veled, hogy találkoztál valakivel, aki azonnal szoros kötődést váltott ki belőled? Annak ellenére, hogy idegen, úgy érezted, mintha valahol, valamikor már találkoztatok volna? Akár hiszed, akár nem, mindez kapcsolatban lehet a múltbeli életeddel, ugyanis legtöbbünk életeken át tartó kapcsolatot tart fent bizonyos emberekkel, de még a házi kedvencekkel is.

Mindenek előtt fontos tudni, hogy a múltbéli élet lényegében azt jelenti, hogy a lélek visszatért, mert itt akar lenni. És azért akar itt lenni, mert fejlődése nem ért véget az előző életében. Az emberek nem változnak radikálisan egyik életből a másikba, inkább arról van szó, hogy egy egész élet során ugyanúgy reinkarnálódunk. Minden egyes reinkarnáció a lélek „belsejének” személyes kifejezése. Minden életünkben hasonló vonásokkal, tehetségekkel és furcsaságokkal, valamint állandó fizikai tulajdonságokkal rendelkezünk, fajtól, nemtől függetlenül, melyek tükrözik uralkodó lelki lényegünket.

Amikor azonban olyasvalakivel találkozol, akit már ismertél egy múltbeli életedben, a kapcsolat merőben különbözni fog egy általános kapcsolattól. Most megtudod, hogyan jöhetsz rá, hogy egy adott illetővel volt-e már korábban kapcsolatod:
 

7. Egy barátság ott folytatódhat, ahol egykor abba maradt

Néhány barátság egész életeken át tarthat. Még akkor is, ha évek óta nem hallottál egy barátodról, de az élet valahogyan újra összesodort benneteket, ez azt jelezheti, hogy a közöttetek lévő kapcsolat egy korábbi „életkötés”. Ha úgy érzed, hogy sem az idő, sem pedig a távolság nem változtatja meg a legjobb barátaiddal fennálló kapcsolatodat, akkor bizony erős a valószínűsége, hogy ők egy múltbéli élet kapcsolatai. A közösségi médián keresztül könnyen megtalálhatod az „elveszett” embereket, ha ők is azt akarják, hogy rájuk találj. Ha azonban nem akarják, hogy megtaláld őket, akkor talán teljes a karma velük ebben az életben.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL