Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 módszer, melynek segítségével megtudhatod, volt-e kapcsolatod valakivel a múlt életedben

Szerző:
Szabó Anna
Megesett már veled, hogy találkoztál valakivel, aki azonnal szoros kötődést váltott ki belőled? Annak ellenére, hogy idegen, úgy érezted, mintha valahol, valamikor már találkoztatok volna? Akár hiszed, akár nem, mindez kapcsolatban lehet a múltbeli életeddel, ugyanis legtöbbünk életeken át tartó kapcsolatot tart fent bizonyos emberekkel, de még a házi kedvencekkel is.

Mindenek előtt fontos tudni, hogy a múltbéli élet lényegében azt jelenti, hogy a lélek visszatért, mert itt akar lenni. És azért akar itt lenni, mert fejlődése nem ért véget az előző életében. Az emberek nem változnak radikálisan egyik életből a másikba, inkább arról van szó, hogy egy egész élet során ugyanúgy reinkarnálódunk. Minden egyes reinkarnáció a lélek „belsejének” személyes kifejezése. Minden életünkben hasonló vonásokkal, tehetségekkel és furcsaságokkal, valamint állandó fizikai tulajdonságokkal rendelkezünk, fajtól, nemtől függetlenül, melyek tükrözik uralkodó lelki lényegünket.

Amikor azonban olyasvalakivel találkozol, akit már ismertél egy múltbeli életedben, a kapcsolat merőben különbözni fog egy általános kapcsolattól. Most megtudod, hogyan jöhetsz rá, hogy egy adott illetővel volt-e már korábban kapcsolatod:
 

1. Megtalálható az asztrológiai képletedben

Ha valóban biztosan szeretnéd tudni, hogy jelenlegi élettársad korábban élt-e már veled, akkor a választ megtalálhatod az asztrológiában. Az asztrológián keresztül ugyanis nagyon világosan láthatók a múltbeli kapcsolatok. Van az asztrológiának egy ága, melyet synastry-nak hívnak, és két vagy több születési kártyát hasonlít össze, és általában romantikus kapcsolatot keres két potenciális partner között. Ugyanakkor vannak egyszerűbb módszerek is annak kiderítésére, hogy valakivel volt-e korábban kapcsolatod, vagy sem.
 

lelkipatika előző élet reinkarnáció
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL