LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

7. Bocsáss meg mindenkinek

Semmi sem felszabadítóbb, mint a megbocsátás. És ez az erény könnyebben kialakul, ha elfogadod az egyetemes kegyelmet. Bocsáss meg, hogy lerázz magadról mindent – szabadulj meg a haragtól, a keserűségtől és a frusztrációtól, ami belül nyomaszt. A rossz karma táplálja a haragot – ez pedig bevonzza azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess rájuk. Gyakran csodálkozol, hogy miért nem tudod elkerülni a negatív karmát – inkább elkerüljük az igazságot, és nem fogadjuk el, hogy ez a körforgás bizony belőlünk fakad.

A karma minden ember számára egyedülálló erő, és mindenki megküzd a saját karmikus csatáival. Ám minél hamarabb azonosítod a rossz karma gyökereit, és elkezdesz másképp cselekedni, annál hamarabb tapasztalod meg a felszabadulás csodás érzését, és így beteljesítheted életed nagy céljait.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL