LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2.  Vágd el a mérgező kötelékeket

Ne érezz gyötrődést, ha olyan emberekkel szakítod meg a kapcsolatot, akik mérgezik a lelkedet, mert így tudsz megszabadulni a rossz karmától, ami leszívja az energiáidat. Az élet eléggé bonyolult – ne hagyd, hogy a rossz emberek még bonyolultabbá tegyék! Ez nem jelenti azt, hogy rosszindulatot kell teremtened közted és egy másik személy között, de udvariasan és tisztelettel el kell távolítanod az életedből azokat, akik többet ártanak, minthogy jót okoznának.

Nem kell túl sok magyarázat ehhez, egyszerűen vedd számba, ki milyen veled. Ha az adott személy energiáit nem érzed "helyesnek", és állandóan stresszt okoz neked az illető, akkor tartozol önmagadnak és a karmádnak azzal, hogy igazán boldogan próbálsz élni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL