LELKIPATIKA

7 jel, hogy Idős Lélek vagy

Jó, ha tudod, az Idős Lelkek újra és újra reinkarnálódnak ugyanebben a Birodalomban, az átlagosnál többször. Nem mindegyikünk teszi ezt, valójában csak a társadalom nagyon kis része. A legtöbben bolygót változtatunk és tovább lépünk.

Ki tehát az Idős Lélek?

Ez a kifejezés széleskörben elterjedt, sokan azonban helytelenül használják különböző okokból. Pedig igenis van mögötte igazság, amit most megpróbálunk felfedni előtted. Az Idős Lélek tehát egy olyan létforma, aki meghatározott okból, ismételten ezt a bolygót választotta. Miért? Valószínűleg valami nagyon fontos dolga van itt. Talán valamitől még el kell szakadnia itt, mielőtt tovább lépne, esetleg földi léte során nem tudott elsajátítani egy nagyon fontos leckét. 

Senki nem tudhatja biztosan, hány életsíkot jártak már be. Ugyanakkor azt tudjuk, hogy a mennyként és pokolként leírt helyek valójában csak sötétebb és világosabb síkjai a létezésnek. Rengeteg ilyen sík van, például a Tündérbirodalom, néhány sámán és boszorkány olyan erővel rendelkezik, hogy képes utazni a Birodalmak között. Mi csak azokról tudunk néhány dolgot, melyek közel vannak ehhez az anyagi síkhoz. 

Térjünk is vissza az Idős Lelkekhez. Ha a következő 7 jel közül legalább 4 rád illik, akkor Idős Léleknek tekintheted magad.
 

3. A vártnál bölcsebb vagy

Az Idős Lelkek általában azok a gyerekek, akik nem igazán érdeklődnek a megszokott „gyerekes” viselkedés és tevékenységek iránt. Ennélfogva általában úgy viselkednek, mintha bölcsebben születtek volna a többieknél. A gyerekek számára nehéz megérteni ezt a különbséget. Az Idős Lelkek már többször átélték ugyanezeket a tapasztalatokat, ezért kicsit már unalmasnak találják. Habár valójában nem sznobok, néha mégis úgy viselkednek.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL