LELKIPATIKA

7 jel, hogy Idős Lélek vagy

Jó, ha tudod, az Idős Lelkek újra és újra reinkarnálódnak ugyanebben a Birodalomban, az átlagosnál többször. Nem mindegyikünk teszi ezt, valójában csak a társadalom nagyon kis része. A legtöbben bolygót változtatunk és tovább lépünk.

Ki tehát az Idős Lélek?

Ez a kifejezés széleskörben elterjedt, sokan azonban helytelenül használják különböző okokból. Pedig igenis van mögötte igazság, amit most megpróbálunk felfedni előtted. Az Idős Lélek tehát egy olyan létforma, aki meghatározott okból, ismételten ezt a bolygót választotta. Miért? Valószínűleg valami nagyon fontos dolga van itt. Talán valamitől még el kell szakadnia itt, mielőtt tovább lépne, esetleg földi léte során nem tudott elsajátítani egy nagyon fontos leckét. 

Senki nem tudhatja biztosan, hány életsíkot jártak már be. Ugyanakkor azt tudjuk, hogy a mennyként és pokolként leírt helyek valójában csak sötétebb és világosabb síkjai a létezésnek. Rengeteg ilyen sík van, például a Tündérbirodalom, néhány sámán és boszorkány olyan erővel rendelkezik, hogy képes utazni a Birodalmak között. Mi csak azokról tudunk néhány dolgot, melyek közel vannak ehhez az anyagi síkhoz. 

Térjünk is vissza az Idős Lelkekhez. Ha a következő 7 jel közül legalább 4 rád illik, akkor Idős Léleknek tekintheted magad.
 

1. A valóság álomnak tűnik

Volt már olyan érzésed, hogy amit átélsz, az csak egy álom? Mintha egy illúzió része lennél, minden, amit látsz és hallasz nem valóságos, csak annak tűnik. Nagyon gyakori jellemvonása ez az Idős Lelkeknek, hiszen a számos újjászületésnek köszönhetően valamiképpen felismerted, hogy ez a világ csak egy Nagy Illúzió. Habár nem tudsz most rögtön felülemelkedni ezen a birodalmon, fokozatosan felépítetted magadban a tudatosságot, hogy valami van a dolgok mögött. Ez nagyon hasznos érzés, hiszen a mi feladatunk és személyes spirituális célunk az, hogy megtanuljunk egy magasabb frekvencián rezegni, hogy elérjünk egy pontot, amikor tovább léphetünk a következő életünkbe elhagyva a jelenlegi Anyagi Világunkat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL