LELKIPATIKA

7 jel, amiből megtudod, hogy nem hagyhatod figyelmen kívül a felsőbb éned üzenetét

Mindenki rendelkezik egy olyan intuícióval, ami segít megérezni, ha valami baj van. Te is hallhattál már olyan történeteket, amelyek arról szólnak, hogy a megérzések megóvtak valami veszélyes helyzettől. Ezek az üzenetek lehetnek finomak, egyszerűek, de bonyolultak is. 

Az intuíció olyan, akár egy izom, minél jobban fejleszted, annál inkább erősebbé válik. Hihetetlenül hatékony eszköze a spirituális fejlődésnek. Az alábbi 7 jelből tudhatod, hogy mikor nem szabad figyelmen kívül hagyni a felsőbb énedet…

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2.  Amikor egy belső hang megsúg valamit

Néha olyan hangokat hallhatsz, amik apró bölcsességek és segítenek eligazodni az életben. Nyilvánvaló, hogy ez nem azonos azzal, amilyen hangokat az „őrült” emberek hallanak. Ez egy intuitív kapcsolat a magasabb éneddel, ami segít neked. Lehetnek szellemi vezetők, de akár angyalok is.

Egyik nap egy nő, és a férje, elhozták a gyerekeket az iskolából. Későre járt, a kocsijuk azonban lerobbant. A nő ki akart szállni a kocsiból, amikor bevillant egy gondolat: „Nem!”, pedig már épp ki akarta nyitni az ajtót. Ebben a pillanatban egy busz süvített el mellettük. Ha akkor kinyitja az ajtót, és nem hallgat a belső hangra, ma már nem élnek.

Üzenet a magasabb énedtől: hidd el, amit „hallasz”!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL