LELKIPATIKA

7 fontos lépés, amivel elérheted, hogy egyensúlyba kerüljenek a csakráid

Az energiagyógyászatban a gyógyulást az segíti elő, ha az egyén személyes energetikai részeit rendbe teszik. Ez kihat a nagyobb energiaközpontokra. Érdemes tehát mind a hét fő csakrát megfelelően működtetni, mert ezek a központjai a testedben áramló energiáknak, amik a gerinceden át a talpadtól a fejed tetejéig áramlanak.

A testnek 7 központja van, ezen belül pedig húsz kisebb csakra irányítja a fizikai, érzelmi, mentális és lelki egészségi állapotot. Ez olyan valami, amit nem lehet szabad szemmel látni, ha azonban nem működik megfelelően, azt érezni fogod. Mit tehetsz annak érdekében, hogy létrehozd az egészséges és kiegyensúlyozott csakrák rendszerét? Íme, 7 egyszerű lépés:

{KEPGALERIA}

5. Fejezd ki magad: hallasd a hangodat

Az ötödik csakra a kreativitás központja. Ez a csakra felelős azért, hogy döntéseket hozz és megmutasd, ki vagy valójában. Az önkifejezés és a kommunikáció megtisztítják az alacsonyabb énedet, és magasabb rezgést érhetsz el, ha kifejezel. Kreatív leszel. Éppen ezért érdemes hangosan olvasni a kedvenc könyvedet, vagy írj le egy versed, és szavald el. Énekelj egy dalt a zuhany alatt, az autóban vagy bárhol! A lényeg, hogy hallasd a hangodat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL