LELKIPATIKA

7 fontos lépés, amivel elérheted, hogy egyensúlyba kerüljenek a csakráid

Az energiagyógyászatban a gyógyulást az segíti elő, ha az egyén személyes energetikai részeit rendbe teszik. Ez kihat a nagyobb energiaközpontokra. Érdemes tehát mind a hét fő csakrát megfelelően működtetni, mert ezek a központjai a testedben áramló energiáknak, amik a gerinceden át a talpadtól a fejed tetejéig áramlanak.

A testnek 7 központja van, ezen belül pedig húsz kisebb csakra irányítja a fizikai, érzelmi, mentális és lelki egészségi állapotot. Ez olyan valami, amit nem lehet szabad szemmel látni, ha azonban nem működik megfelelően, azt érezni fogod. Mit tehetsz annak érdekében, hogy létrehozd az egészséges és kiegyensúlyozott csakrák rendszerét? Íme, 7 egyszerű lépés:

{KEPGALERIA}

3. Mozogj

A harmadik csakra az önértékelés, az önbecsülés, az akaraterő és a személyes teljesítmény csakrája. Képes vagy azonosulni saját magaddal és elfogadni önmagad, ha ez a csakra megfelelően működik. Az erős akarat azt jelenti, hogy tudod mik a céljaid, és vannak terveid, hogy mit szeretnél csinálni. Próbálj meg fizikai testmozgást végezni, különösen a szabadban, a napon, kora reggel vagy naplemente előtt. A fizikai mozgás felébreszt és feltölti energiával a testedet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL